torstai 6. syyskuuta 2012

Kivipatsaita ja irtoraajoja

Viimeinkin löysin kameranjohtoni ja pääsen purkamaan sinne kertynyttä kuvasumaa. Aloitetaan siis uusimmilla nukeillani; Monster High neideillä... tiedä sitten kauanko he neiteinä pysyvät...

Tämä "kivikasvoinen" gargoili neitonen hurmasi minut jo aikoja sitten kun jossain foorumilla kuviin törmäsin. Neidin ihana vaaleanpuaninen tukka sinisillä raoidoilla oli jotain mikä sai sydämen hyppimään ilosta. Minun mieleiseni väriyhdistelmä. Nukella on kaunis ihon sävy ja siina on pientä pistekuviointia joka vahvistaa mielikuvaa siitä, että neiti on kivipatsas. Ja siivet, ai että rakastan niitä. Aivan ihastuttavaa silmäkarkkia koko neiti <3 Jotenkin vain täydellinen kokonaisuus. Hämmentävää, etten keksi mitään moitittavaa.


Tyksin kyllä näistä monstereiden laatikoista. Jokainen on hahmon tyyliin muokattu värimaailmaltaan.

"Hei, minä olen Molly..."

"Minusta oli mukavaa tulla tänne. Odotan kovasti, että pääsen sisään rooliini kunnolla."

"Rana tosin sanoi, ettei minun tarvitse edes yrittää. Hänestä olen niin suloinen ja kiltin oloinen, että minusta huokuu juuri se mitä Rana tavoittelee."

"Kuulemma olen täydellinen... minä en kyllä ajattele niin. Minähän olen ihan tavallinen ja hieman ujokin vielä."

"Rana sanoi, ettei minua tarvitse muokata lainkaan. Muita MH- nukkeja hän on joutuu muokkaamaan vähintään vaatetustyylin suhteen."

"Kehut ovat mukavia. Toivottavasti en petä odotuksia..."

"Rana kuulemma rakastui sukkiini... ja lemmikkini on hänestä ensimmäinen miellyttävän näköinen Monsteri lemmikki ja saan kuulemma pitää hänet. Hänen nimensä on Lawerne, kuten yhden gargoilin Notredamen kellonsoittajassa."

Tuli sitten tilattua myös ruumiinosia... tämä otus kaipaa paljon muokkausta; meikki, uuden peruukin... muutamia elintärkeitä ruumiinosia XD

Elikkäs tällainen paketti

Tuo perukki on aivan hirveä... en tiedä mitä sillä teen. Mutta olkoon kunnes teen tälle oman. Mutta kätöset ovat namit.

Hieman kokeilin milllainen lopputulos voisi olla. Visioni on hieman vielä hatara, mutta omapahan näitä kustomointeja kesken muitakin joten tämän kanssa ei ole kiirettä. Kropan teen itse ehkä jostan massasta, samoin kuin reisiosat ja käsivarren osat. Miespuolinen tulee hänestä ja nimi on Lukján. Oikein herkullinen hahmo hän, hehee XDEi kommentteja:

Lähetä kommentti