tiistai 25. syyskuuta 2012

Luovuuden jumalan suosiossa

Saturnea tulee paljonkin piirreltyä, mutta harvempi niistä onnistuu niin hyvin että kehtaisi esitellä. Tässä on siis harvinaista herkkua ja kaksi piirrostani kunnianarvoisasta luovuuden jumalastani. Klikkaamalla saat hieman suuremman version.
Liehuvassa takissa

Pidän mustavalkoisista piirroksista ja erityisesti viivapiiroksista. Tämä on aika tyypillinen kuva minulle. Ei erikoisempaa aihetta, värimaailma, viivoja ja järkyttävän leveähelmainen takki XD Mitähän tämä olisi... ehkä pari kuukautta vanha?

Tuulen ja taivaanrannan poika

Hieman ehkä spoilaan Saturnen perheestä, mutta koska minulla ei ole aavistustakaan milloin sarjakuvassa herran olisi aiheellista avautua menneisyydestään niin isken tämän kuvan tänne. Piirrokset "vanhentuvat" minulla aika nopeasti välillä niin en uskalla jättää tätä odottamaan. Tänään korkkasin tässä työssä uudet ihanan pehmoiset ja vahvan pigmentin omaavat puuvärini - olen rakastunut <3 Eivät edes olleet mitkään taiteilija kynät.

Kritiikkiä otan mielelläni vastaan <3 Minulla on halu kehittyä ja ilman palautetta se on vaikeaa. Olen aikas pahasti sokea omille virheilleni näin tuoreissa kuvissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti