perjantai 16. elokuuta 2013

Chibimania osa 2

Chibi Makerilla leikkimistä jälleen. Kamerassa olisi kuvia odottamassa, mutta arkisen aherruksen alkamisen vastapainoksi tuntuu kelpaavan tällainen puuhastelu, heh.... Tuo listaus nukeistani tuolta palkista on poissa siihen asti että saan korjattua sen. "Hieno" koodaukseni sekosi, kun yritin liittää näitä uusia hahmotietoja siihen ja tuli rumaa jälkeä...

Tällä kertaa neitejä < 3

Monica
Siinä viidenkymmenen

Hieman höpsähtänyt täti-ihimen, joka ottaa siipiensä suojaan jokaisen apua tarvitsevan. Hänen ylpeytensä on kahvila/konditoria Hellahovi, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista eikä vähiten ylisokerisen vaaleanpunaisen sisustuksensa vuoksi. Monica rakastaa leipomista joten Hellahovin asiakkaat pääsevät aina nauttimaasn jostain uudesta ja mielenkiintoisesta kokeilusta niin kuppikakkujen kuin pikkuleipienkin muodossa. Monica asuu kahvilansa yläkerrassa samalla tyylillä sisustetussa pienessä asunnossaa, jonka ovet ovat aina auki teen ja hyvien neuvojen kera.


Holly Archer (kuvassa enkeli-muodossaan)
Enkelit eivät pähkäile ikäänsä

Holly on enkeli, vaikkei erityisemmin asiasta meteliä pidäkään. Hän on rauhallinen ja tuntuu katselevan maailmaa suuremmasta mittakaavasta kuin moni muu. Hän ei murehdi pikkuasioita ja on hyvin anteeksi antavainen, vaikka valehtelu saakin hänet näkemään punaista. Holly työskentelee eräänlaisessa enkelien yhdityksessä, joka pyrkii auttamaan erinlaisin tavoin apua tarvitsevia. Hän pitää kuitenkin tärkeimpänä tehtävänään kummilapsistaan Skipperistä ja Shellystä huolehtimista, jotka asuvat hänen luonaan. Hän oli kummilastensa vanhempien hyvä ystävä ja heidän poismenonsa oli Hollylle kova paikka. 


Skipper Roberts
19

Iloinen ja kujeileva, mutta kuitenkin hyvin vastuuntuntoinen varsinkin nuoremmistaan. Skipper harrastaa kitaran soittoa ja on Jaden fani (, vaikkeikaan niin intohimoisesti kuin ystävänsä Cloe). Lastenhoitajaksi valmistunut ja tuuraileekin toisinaan samassa päiväkodissa missä hänen pikkusiskonsa on hoidossa. Hän suorastaan palvoo siskoaan Shellyä ja viettää tämän kanssa paljon aikaa. Skipper on asunut kummitätinsä Hollyn luona Shellyn kanssa vanhempiensa kuoltua neljä vuotta sitten. Menetyksistään huolimatta hän kokee olevansa onnellinen.


Cloe Hedley
18

Cloe osaa hermoilla kaikesta, kun sille päälle sattuu ja on ensimmäisenä valmiina heittämään hanskat tiskiin. Hän pelkää epäonnistumisia ja pyrkii pitämään murheensa omana tietonaan. Itsevarman kuoren alla on tyttö, joka pelkää, ettei koskaan pääse elämässä eteen päin saati saavuta mitään. Toisaalta häntä odottaisi turvallinen  tulevaisuus vanhempien kirjanpitoyrityksessä, missä hän työskenteleekin apuna, mutta se ei tunnu oikein omalta. Cloe on hyvin tunnollinen ja pelkää tuottavansa vanhemmilleen pettymyksen. Cloe ei tiedä mitä hän tulevaisuudelta toivoisi ja hän pyrkii keskittymään vain hetkeen, jolloin hän kykeenee jopa unohtamaan ahdistuksen sisällään. Cloe on Jaden suuri fani ja haaveilee joskus tapaavansa tuon artistin hänen päiväunelmistaan.

Sophia "Jade" Raptis
24

Ulospäin suuntautunut hieman ylivilkas luova energiapakkaus. Jadella tuntuu olevan loppumaton akku ja hän on innoissaan aina lähdössä seikkailuun. Tosin saavutettuaan suurta suosiota laulajana hänen on pitänyt olla tarkkaavaisempi mihin ryhtyy. Jaden ura on vielä lyhykäinen mutta sitäkin mahtavampi. Hän on voittanut musiikkimaailman uuden tulokkaan palkinnon ja uusin levy pyörii listojen ykkösenä. Kaikesta huomiosta huolimatta suosio ei ole noussut päähän pahasti, vaikka Jade nauttiikin huomiosta. Kaipaa toisinaan normaalia elämää, vaikka työ on parasta mitä hän saattaa kuvitella. Jaden vanhemmat ovat alunperin kreikkalaisia, mutta Jade ei ole koskaan asunut siellä.


Laura Tasse
Ainakin hän on täysi-ikäinen...

Kuten torahampaista voi päätellä Laura on ehta vampyyri. Hän asuu luojansa ja "siskonsa" Ellan kanssa. Laura ei pahemmin välitä perheensä mielipiteistä miten hänen tulisi elää ja olla. Varsinkin Ellan kanssa Laura ei oikein tule toimeen. Kuitenkin positiivinen asenne auttaa pitkälle eikä Laura ole murehtivaa sorttia. Pitkän elämänsä aikana hän on oppinut laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Laura on  rakastanut sarjakuvia  koko niiden olemassa olon ajan ja opiskeleekin tällähetkellä samassa taidekoulussa Bryantin kanssa haaveillen sarjakuvataiteilijan urasta. Hän myös on töissä Hellahovissa, kuten Tre. Lauran parasystävä on Signe.


Signe Kranz
18

Paha suustaan ja hänellä kärähtävät käämit harva se päivä. Tyttöjen jalkapallojoukkueen itseoikeutettu kapteeni, joka ei anna armoa vastustajilleen. Signelle on turha mennä sanomaan, että jalkapallo on "vain peliä". Tämä kissanainen on hyvin fyysinen, mutta tunnepuolella melkoisen kömpelö. Hän on pahasti retkussa parhaaseen ystäväänsä Lauraan ja on hyvin mustasukkainen tästä. Opiskelee Damin kanssa samassa oppilaitoksessa fysioterapeutiksi ja tuurailee toisinaan Hellahovissa. Signe on yllytyshullu ja hän uskoo pystyvänsä mihin vain... paitsi ottamaan ratkaisevaa askelta rakkautensa suhteen...


Molly Bonnet
26

Toimii työntekijänä samassa seurakunnassa Adamin kanssa. Hän on herttainen ja ystävällinen kaikille, eikä tunnu suuttuvan koskaan. Molly hiljainen, rauhallinen ja seesteinen. Hän rakastaa kirkon rauhaisaa tunnelmaa ja viettää siellä paljon aikaansa työajan ulkopuolellakin. Hän ei viihdy suurissa porukoissa ja vetäytyy mielellään sivuun jotta joku muu esiintymisestä enemmän nauttiva saa loistaa. Molly arvostaa arjen pieniä kauniita asioita, eikä tunnu kaipaavan suuria seikkailuja. Hänelle päivän paras hetki voi olla kynttilän sytyttäminen ja rauhoittuminen tai kaunis sana. Hän pohdiskelee mielellään asioita erityisesti Adamin kanssa, mutta väittelemään häntä ei saa. Molly kirjoittaa runoja ja nauttii suuresti lukemisesta. 

_______________________

Kiitus ja kumarrus < 3


6 kommenttia:

 1. Chibejä on aina kiva katsella :).

  VastaaPoista
 2. Hauskanoloisia hahmoja ja ihania chibejä! ^3^
  Molly Bonnet on jotenkin todella ihanan kuuloinen nimi. (nuketa Molly nuketa nuketa!) X''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koukussa tuohon, hah XD Koneella on aivan liikaa chibejä tallenettuna, mutta pistän tänne vain ne joista on nukke. Molly Bonnet on siis jo nukkena eli kyseessä on Monster High Rochelle Goyle. Neitonen on ihana karkki ja nyt sillä on hahmolle täydellisesti sopiva sukunimikin <3

   Poista
 3. Molly on siis mun lemppari, jos et huomannut! ;-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molly punastui ja pyysi välittämään kiitokset <3

   Poista