keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kirurgisia toimenpiteitä

Muutama kuvanen vähän tiskin alta, koska Frank herran kustomointiprojekti päätyi jäihin...

Hioin exneidiltä rintavarustuksen pois vesihiomapaperilla (jolloin muovipöly ei lentele hengityselimiin ja pitkin kämppää.) ja sainkin aika hyvän lopputuloksen ennen kuin materiaali alkoi kropasta loppua kesken. Pieni harmahtava rantu näkyykin vasemmalla puolella ja sitä arastellen lopetin hiomisen siihen. 

Jos olisi ihan raatokroppa käytettävissä kiehtoisi tietää paljonko tuon värin muutoksen jälkeen uskaltaisi ottaa vielä pois...

Kasvoihin ja kroppaan tupsuttelin sienellä tuollaisen pinnaltaan epätasaiset alueet. Tulee enemmän fiilis, että jäpikkä on saanut ihonsiirtoja : D Käytössä oli Biltemasta vuona nukke ja kenkä ostetut maalit. Tikit maalasin Tiimarista nykyisinkin saatavilla Akryylimaaleilla, jotka ovat minusta tosi hyviä tällaisten nukkejen maalaukseen. Ovat sopivan juoksevia (mitä en missään muissa projekteissa kyllä arvosta) ja hinta on kohtuullinen. Tukkaa olen myös äijältä alustavasti leikannut, mutta se kaipaa muotoilua ja saksia vielä reilusti.

Ah ja se ongelmani. paikallisesta Tiimarista on tuttuun tapaan valkoinen maali loppu ja oikein muistakaan putiikeista en löytänyt hintatasoltaan sopivaa. En siis pääse maalaamaan silmiä T_T Lisäksi Army Painter lakkapulloni oli päättänyt räjähtää kaappiin ... ... ... Pullon kylkeen oli tullut pieni reikä ja se vähäinen lakka, mitä enää oli jäljellä oli kaapin seinässä pienenä tahmeana möykkynä. Ei aavistustakaan milloin on päättänyt ottaa ritolat. Fantasiapelitkään eivät enää lähettele postin kautta lakkoja (postin asenteen ymmärtää hyvin : D ), joten ei aavistustakaan milloin saan senkään hankittua. Periaatteessa tämä kaveri ei lakkaa kaipaisi, mutta koska noissa tupsuttelemissani kohdissa maalia on enemmän ja jäi vähän tahmeaksi tahtoisin vähän päällyslakkaa jätkän pintaan.

Huoh... olen niin innoissani ollut tästä projektista, kun sain herramaisen ylävartalonkin tälle hiottua. Pelkäsin ihan tosissani, että saan vain järkyttävän reiän aikaiseksi. Myös Lukján odottaa maalausvuoroaan ja hänkin kaipaisi valkoistamaalia. Miksi ainoa väri, jota en kykene sekoittamaan muista päättää lopahtaa (noh... koska minkään muun värin uupuminen ei olisi ongelma...). Mmm... ja pikkuisen lakkapullot karmivat tällä hetkellä -.-'  Mutta se meenee ohi... lyhyt muisti, hah

2 kommenttia:

  1. Aika erikoinen projekti. Toivottavasti saat lakkaa hyppysiisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään söpöistä poikahahmoista ja valitettavasti monsteripojat eivät ihan käy siihen yhtälöön XD Pitää siis tehdä vaikeimman kautta, hah. Jospa tämä tästä pääsisi etenemään. Olen niin innoissani tuosta hahmosta.

      Poista