maanantai 24. maaliskuuta 2014

Let's play tag!

Kaappasin tämän hartsinukkeihin keskittyvän kyselyn Spican blogista ja vaikka tästä taitaa minun kohdallani tulla aika samojen vastauksien toistoa ja itsestään selvyyksiä en voinut vastustaa kiusausta, haha. Saimpahan syyn räpsiä random kuvia < 3

Kuka oli ensimmäinen nukkesi? Onko hän/se vielä sinulla?

Saturnehan se ja tuossahan tuo suloisessa yömekossaan tossut jalassaan hengailee ja uskoisin hengailevan jatkossakin. Tosin vaatteita voisi ehkä jo vaihtaa, haha. Hahmo on niin tärkeä minulle että tuskin tulen nukkeakaan myymään, vaikka joskus harrastus taka-alalle jäisinkin - se istuu aivan liian hyvin tuohon Angelheimin Venetion moldiin.

Tässä on ensimmäinen piirtämäni kuva Saturnesta eräällä yläasteen kemian tunnilla (erään liikuntapäivästa kertovan lapun takapuolelle). Nimi tuli Saturnus planeetasta ilman sen suurempaa syytä miksi. Sakke tarvitsee ehdottomasti glitteri pääkallopaidan muistoksi näistä "teini" ajoista XD

Kuka on suosikkinukkesi?

Hahmon puolesta Sakke on suosikki, mutta koska tykkään viilata pilkkua niin ihan nukkena Tiera vie voiton. Niin taitava posetuskyky, ettei kaadu pienessä tuulessakaan tai epätasaisella maalla. Ja jos sattuukin kupsahtamaan niin ei tarvitse sydäriä vetää, että nukke olisi omalla painollaan tappanut nätit pikku sormensa. Kroppa muutenkin on kaunista katsottavaa - varpaat < 3 Vain 46 sentin pituudensa ansiosta herraa on myös luvattoman helppo raahata mukanaan. Tiera saa minut välistä pohtimaan miksi en hommannut Sakkeakin MSD kokoisena... enää siihen ei tottuisi joten retuutettavaa riittää jatkossakin.

Minkä nuken haluaisit ostaa seuraavaksi?

Jauhan kyllästymiseen asti, mutta Seshille nukkea kaipaisin johon hahmon pakottaa. Vähän aikaa sitten tässä
oli kyllä fiilis että kunhan edes jonkun nuken saisin, mutta onneksi silloin ei ollut rahaa. Heräteostokset ovat hieman olleet huono juttu kannaltani. En oikein kiinny nukkeihin, joihin ei ole jo hahmoa pohjana. Minulla on yksi hahmo suunnitteilla johon kävisi mikä tahansa mieluinen nukke, mutta se ei ole erityisen tärkeä hahmo. Oikeastaan koko haaveilun pointti on nukelle tuleva näyttävä meikki ja en tiedä riittääkö se suhteemme pohjaksi, hah

Nopeasti! Olet saanut 800$ ( noin 575 euroa) ja sinun täytyy valita nukke johon käytät rahat tai et voi saada sitä enää koskaan! Minkä nuken valitset?

Tämä on vaikea. Tuolla rahalla kun saisi Mephistonkin sarvineen, joka on Cyrilin kilpailijaksi muodostunut Seshin tulevan ruumiillistuman suhteen. Lisäksi odotan innolla mitä muuta Doll Chateau tässä tulee julkaisemaan. Niin että... öööö... eh... en minä tiedä. Varmaan hätäisellä päätöksellä menisi.

Voi olla että tempaisin sitten ostaa Iplehousen Dexterin persikkaisen kultaisella iholla, koska se on nukke, jonka varmasti haluan yhdelle hahmolleni. Tai sille ei ole kehittynyt vielä ainakaan vaihtoehtoja.Nopeasti! Olet yhtäkkiä saanut tarpeeksi rahaa ja sinun täytyy valita nukke johon käyttää rahat tai sitä ei voi saada enää koskaan! Mutta tällä kertaa sinun täytyykin hankkia nukke jollekin toiselle! Kuka saa nuken ja minkä nuken hankit hänelle?

NaruSasolle Lutsin Wayne ehdottomasti < 3 Katsokaa nyt kuinka houkutteleva mies herra onkaan. Itsekin ensimmäiseksi nukeksi kuolailin Lutsin nukkeja joten olisi enemmän kuin mielenkiintoista päästä katsomaan millaisia ihanuuksia nämä sitten ovatkaan.

Itsellä oli Saturnen moldiksi silloin haaveilun alla Avalanche, jossa on minusta samaa henkeä kuin tässä Waynessa. Tosin Sakke muotoutui niin feminiiniseen suuntaan, että enää tuo ei tunnu hahmoon sopivalta XD

Odotatko tällä hetkellä saapuvaksi mitään nukkea, päitä tai vartaloita?

Yritän kovasti säästää Seshin hahmolle ruumista niin yritän olla selaamatta kauppapaikkoja, joten olen onnistunut olemaan hankkimatta mitään. Jopa kukkaro on pysynyt kireällä näiden muotinukkejen kohdalla, mitä voi pitää jo saavutuksena.

Vaikuttaako kukaan nukeistasi siltä, että se pitää sinusta niin paljon että on suorastaan hullaantunut sinuun?

Jaaa-a, tuskin. Olen vain asunnonhoitaja ja pankkikortin haltija. Tiksu nyt ei ole hartsinukke, mutta jottei
tämä vastaus niin masentavaksi menisi niin ehkä kyseinen kotitonttu jopa pitää minusta : )

Vaikuttaako kukaan nukeistasi siltä että ne eivät pidä sinusta tai jopa vihaavat sinua?

Taitaa Sakke ja Tiera molemmat saada harmaita hiuksia minusta. Tiera tuntuu varsinki pitävän korkeintaan kohteliaita välejä minuun. Tieraa ei voi lahjoa edes uusilla vaatteilla. Jos hahmot olisivat todellisia niin saman katon alla asumisesta ei tulisi yhtään mitään. Ainakin Tiera ja Saturne olisivat jo tappaneet toisensa XD Tikin kanssakin voisi hermo palaa, vaikka hahmon luonne perusherttainen onkin.

Montako hahmoa tarinassasi esiintyy (jos sinulla on tarina)?

Tarina on, siihen on käsikirjoitusta, mutta en vaan ole saanut taas aikaiseksi. Hahmoja jotka tarinan kannalta tärkeitä olisivat on kuusi, joista puolet minulla siis on. Seshin lisäksi on kaksi suunniteltua hahmoa, mutta niissä non vielä niin paljon liikkumavaraa etten ole edes nimiä lyönyt lukkoon.

Mikä oli kaikkein kallein nukkesi silloin kun hankit sen, jos mukaan ei lasketa tavaroita jotka ostit sille erikseen?

Tiera päihitti Sakesta maksamani summan ehkä kympillä. About 300 euron nukkeja molemmat.

Mikä nukkesi saapui nopeimmin?

Kun ovat kaikki kotomaasta hankittuja niin minulla ei ole kokemusta viidenkään kuukauden odotusajasta vaan maksamisen jälkeen ovat muutamassa viikossa tulleet. Sakkea tosin odotin niin tulisilla hiilillä että se tuntui pitkältä ajalta. Tiera taas tupsahti tulla niin nopeasti että olin ihan hämmästynyt.

Mikä on suurin nukkesi?

Sakke huimalla 71 sentin pituudellaan. On se iso poika, kun ei ole honteloimmasta päästä edes tuossa koko
luokassa.

Onko sinulla yhtään kieriväisiä päitä? Jos on, onko niillä mitään mahdollisuuksia saada pian vartaloa?

Noup. Monesti on houkutellut moinen, mutta vielä en ainakaan ole hankkinut irtopäitä. Seshin nukeksi saattamisen kanssa olen harkinnut että ostaisin ensin pään erikseen ja kropan myöhemmin niin ei tarvitsisi koko summaa kerralla säästää, mutta kun en ole vielä ihan varma onko Cyril se moldi jonka haluan niin se on jäänyt. En osaa ostaa ulkomailta oikein kielitaitoni ja maksuvälineen puutteen vuoksi niin asia siirtyy ja siirtyy.

Onko yhtään irrallisia vartaloita ilman päitä?

Ehehei... jotenkin tuntuu, että hybridit olisivat liian vaikea juttu minulle. Edes Saken jointtikäsien värimäntsi ei onnistunut niin tuskin pään ja vartalon yhdistäminenkään olisi helppoa. Jos irto-osia tänne päätyy niin varmaan sitten liittelen sen saman firman osasiin.

Onko sinulla yhtään extra-silmiä, joita ei ole millään nukella käytössä? Jos on, kuinka monta paria?

Kahdet mutta yritän päästä niistä eroon. En oikein osaa vaihdella silmiä. Olen konservatiivinen; jokaisella on vaan yhdet silmät...

Onko sinulla yhtään extra-peruukkia, joita ei ole millään nukella käytössä? Jos on, montako?

Kaksi vääränlaista kaapista löytyy. Myös myynti uhan alla. Sakelle olisi hauska hankkia joitain vaihtoperuukkeja, mutta jotenkin olen niin tiukasti kiintynyt tuohon oransinruskeaan kiharaan, ettei mikään kelpaa. Joku pinkki hattara ehkä joskus < 3

Onko mitään, mitä et koskaan ajatellut hankkivasi nukkeharrastuksen tiimoilta, mutta myöhemmin annoit periksi ja hankit?

Jos sivuutetaan se ettei minun pitänyt hankkia koko nukkeja, kun niille vaan naureskelin, että ompas hölmö harrastus niin peruukit, vaatteet, kengät.... kaikki suunnittelin, että itse voisin väsätä.

Onko sinulla muita kuin BJD-nukkeja?

Loistava syy ryhmäkuvalle ja saada Sakkekin luopumaan yömekostaan. haha.

Hartsisten lisäksi minulla on yksi Hujoo. Tikki hengailee ongelmitta hartsimöykkyjen kanssa.

Ihan oma juttunsa ovat sitten nämä muotinuket joita löytyykin jo melkoinen lauma. Pitäisi karsia -.-' Ihan Barbie maailman lisäksi löytyy Flavas poikia ja tyttöjä, My Scenejä, pari Bratzia, Monstereita, Simban Pocahontas, Max Steel nukke ja Action Man pahis No-Face ja Legolas. Uusimpana hankintanani alareunassa istuskeleva neito Fashion Royalty Sooki, josta aikeenani on muokata eräs viehättävä roolipelihahmoni.

Mikä on viimeisin nukkeihin liittyvä ostoksesi?

Tieralle ostin Eurokankaan palakorista kangasta. Paitaa ja seksikkäät kroppaa nuolevat housut meinasin sitä väsätä... Tiera arvostaa...

Minkä oletat olevan seuraava nukkeihin liittyvä ostoksesi?

Tieralle silmät toivonmukaan. Kaipaisin pinkkejä ovaaleja, mutta kun on niin vaikea tenpaista sellaisia mistään. Ja jos ottaisin pyöreät hieman suuremmat lasisilmät ja hioskelisin ne sopivaksi niin taitaisi pupilli aiheuttaa Tieraparalle anime fiiliksen.

Mikä oli viimeisin nukkeihin liittyvä ostoksesi, joka saapui postissa?

Sakkeuksen kengät joiden pinta tosin meinaa rapista olemattomiin -.-' En tiedä mitä niiden kanssa tekisin.

Mikä oli viimeisin nukkeihin liittyvä ostoksesi, jonka ostit fyysisesti, ihan henkilökohtaisesti?

Mitään en ole tainnut henkilökohtaisesti ostella BJD hemmoille. Ainoat nukkejutut jotka olen käynyt hakemassa ovat Monsterini Ella ja Frank (ja heti pois myymäni Clawdeen) jotka Huuto.netistä ostin. Kyllä hieman jänskätti mennä nukkeja hakemaan vieraalta ihmiseltä, mutta hyvinhän se sujui.

No niin, tunnustapa jokin salaisuus BJDistäsi jota kukaan ei tiedä!!

No kun minä olen tällainen romantikko, niin jos lähden pidemmäksi aikaa reissuun ilman nukkeja niin laitan usein Tieran Saturnen syliin istumaan ja kaulailemaan < 3 Ei sovi alkuunkaan hahmoon, mutta olen niistä itseni kipeäksi maksanut niin saavat välillä edes leikkiä niin kuin minä haluan. Hauskempi tulla kotiakin takaisin kun on jotain söpöä odottamassa < 3

Tiera: Minä niin vihaan sinua!

8 kommenttia:

 1. Hahaa, aivan mahtava tuo salaisuutesi :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha XD Se on hauska varsinkin silloin jos tuleekin odottamattomia vieraita käymään.

   Poista
 2. No siis totta kai sä mulle sen Waynen hommaisit <3 Haha, mahtava tuo viimeinen kuva ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, helpoin kysymys oli se oikeastaan : D Harvinaista herkkua tuo kuva joten siitä kannattaa nyt nautiskella XD

   Poista
 3. Hahaha! Ihan loistava salaisuus ja viimenen kuva aiheutti naurahduksia! :D Sakke on kyllä JÄTTI!! O___O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, enää sekään ei ole salaisuus. Olipas mukava kun tuottaa iloa minun "paheeni" XD Sakkeus on aika korsto jätkä. Ja painava... mutta ei sitä oikein lahtarille voi pistää.

   Poista
 4. Heiii kiva kun otit ja vastasit tähän haasteeseen! Tätä oli mielenkiintoista lukea~ Tuo Tikistä piirtämäsi kuva on ihan ylisuloinen, voi reppanaa. :3

  Wow toi ryhmäkuva! Värikästä ja hauskannäköistä porukkaa! Tykkään muotinukeistasi~ <3
  Ja... tuon salaisuuden luettuani niin nyt pistäytyi päähän ajatus että saisit ottaa joka kerta kuvan ja esitellä eri "asentoja" joihin olet pojat jättänyt! X''D Muhahaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava haaste, kiitos kun sain varastaa sen XD Tiksu oli taas ruokatauon inspiksen lähteenä ja kun koulussa ei ollut kuin vihreitä tusseja niin ... mutta tuli aika hauska senkin puolesta.

   Oli kyllä jännää tuo ryhmäkuvan nappaaminen. Oli olo että "täh, miten näitä näin paljon on O_O ". Pari siellä on jotka ehkä muuttavan jos tilan puute alkaa enempi vaivata, mutta suurin osa on kovinkin mieluisia.

   Pakkaisikohan Tiera parka kimpsunsa jos alkaisin hänen noloja hetikään levittelemään. Saturnea tuskin haittaisi, heh. Voisihan sitä kokeilla ~

   Poista