sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan eli joulunuket 2014

Viime jouluna en nukuttavien nyt exlääkkeideni vuoksi jaksanut osallistua TheBdoll -foorumin joulunuken vaihtoon, mutta tässä ovat viimein joulun 2014 lähettämäni ja saamani nukke.


Tämän näköinen neiti lähti minulta matkaan. En vieläkään käsitä miten sain ylipäänsä mitään kasaan, koska tuolloin olin niin valtavan väsynyt.

Tytöllä on Glitteristä ostamani kitarakorvikset ja sormessa huulia esittävä korvis sormuksena.

Kaikki vaatteet ompelin käsin, koska oli niin mukava käpertyä sohvannurkkaan ompelemaan.
 Trix Moon: Minulla on kokonainen maailma valloitettava! 

 Trix Moon: Hyvästit siis : )

 Tuli siitä kaikesta huolimatta tosi ihana neitonen. Jäi kyllä vähän haikeus kun lähti paketti postiin.

***

Siirtykäämme nyt saamaani nukkeen. Minua harmittaa kamalasti, että vaikka jaksoin jouluna ottaa nämä kuvat en jaksanut tehdä niille mitään tai linkata foorumille.

 Oli kovinkin kutkuttava paketti tämä. En olisi millään malttanut jouluun.

 Nukkeni tuli foorumin Avotulelta ja teemana oli toivomaani Steam punkkia


 Ei voisi neidillä parempia värejä olla <3 Rakastan pinkkiä ^_^

 Vaikka nuksu itse pääsikin vitriiniin en laatikkoa ole pois heittänyt. Se on hieno ja kivaa informaatiota oli takakannessa. Minulle Steam punk on ollut vain esteettisenä kiinnostuksen kohteena, niin paljon uutta sain tietää. 

Joulunuken vaihdossa saa hieman toivoa asiota ja minulle tärkein juttu nukeissa on että olisi noita niveliä. Onhan noita jäykkiksiäkin joukon jatkoksi eksynyt, mutta ovat nämä polvi ja kyynernivelillä varustetut Barbiet niin paljon miellyttävämpiä kuvattavia. Kuvista tulee heti mielenkiintoisempia.

Hattuuuuuuuuu! Rakastan silinterejä ja gogglesseja. Ovat parhaita juttuja Steam punk asusteissa ja tällä neidillä oli molemmat 

Eikä tosi nainen voi lähteä minnekään edes höyrypunkin maailmassa ilman mäntsäävää käsveskaa. 

Neidin nimeksi on tässä vuoden aikana muotoutunut Cherise Darleston ja minusta tuntuu että hän on melkoinen asenne nainen, jolle ei ryppyillä.

2 kommenttia:

 1. Ihan mahtavan hienot nuket annoit ja sait! :) Ihana tuo Trix Moonin loppukaneetti!
  En malta odottaa, mitä kujeita Cherise Charleston keksii, vaikuttaa seikkailulliselta naiselta!

  Minäkin rakastan steampunkia, silintereitä ja goggleseja! <3 Tämä nukkevaihto vaikuttaa tosi kivalta, olisi kivaa keksiä nukelle hahmo, tarina ja tyyli ja antaa lahjaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cherise kaipaisi enää jonkun päheen aseen tai miksi ei tujakan kävelykepinkin.

   TheBdoll foorumilla on joka syksy tuo lahjan vaihto ja siinäbon eri tasoja joista helpoin on osta nukke ja vaateta se uudelleen valmisvaatteilla. Siullakin löytyy niin Bratz poikaa kuin vanhoja Action miehiä niin ei kun forkalle vaan *houkuttelee*. Lisäksi siellä on osioit niin Pullipeille, BJD nukeille sun muille.

   Poista