maanantai 17. lokakuuta 2016

Wanhojen Snadien fiilistelyä

Ensi viikonloppuna on Suuri Snadi Vantaalla ja olen sinne taas intona menossa ostoksille. Parina vuonna olen siellä käynyt ja ajattelin nyt jakaa vähän julkaisematta jääneitä kuvia ensimmäisestä Snadistani 2014. Viime vuonna ei ollut kamera mukana eikä jaksamista, vaikka hauskaahan siellä silloinkin oli.

Casper oli mukana reissussa silloin. Väsäsin tuon toppatakin ihan tätä reissua ajatellen. Liekkö koko takista otettuna edes muita kuvia... en muista. Minusta siitä tuli tosi hieno ^_^

 Kaikkea pikkutavaraa myyviä pöytiä <3 Lähinnä tietysti nukkekoti kokoon, mutta aina sieltä löytyy barbie kokoluokkaankin jotain. Onhan tuolla tietysti myös muotinukkeja ja muita asioita myyviä pöytiä. Toivottavasti myös tänä vuonna. Viime vuonna löysin vain kaksi takkia, mutta syytän enemmän jaksamistani kuin valikoimaa.

 Ihastuttiin puolison kanssa noihin rautateihin ihan liikaa. Ei meillä tosin tilaa ole semmoiselle kun on kolme nukkekotia (yksi palasina) ja miun nuket ja legot yms... muu keräily puolin ja toisin.

 Kaikkea! Miksi kaikki pieni on söpöä?

 Tämä myyjä jäi mieleen. Nuo kaikki tavarat taiteltiin paperiarkeilla olevista kuvista. Oli niin hienoja ettei noita heti tajunnut paperia olevan.

 Oli niin eeppistä ja pieni sisäinen fanityttöni kiljui kun Casper vierailemaan Silky Street tarinassa <3 <3 <3 
 
 Snadissa on aina jokin miniatyyri teema ja näytteillä on sitten siihen liittyviä asioita (pää asiassa nukkekoteja tai roomboxeja. Näissä oli jokin työhuone teema.

 Silloin oli myös jokin satu teema ehkä... Casper: Kyllä tästä eilen vielä juna kulki...

 Rautatiet kiehtoo

 Tuo bussi oli kyllä metka viilettäessään ympyrää.

 Oli kyllä rankka reissu, koska oli jalat ihan nuudelia, kun kotia pääsin. Onneksi Casper sai lepäillä muistaakseni Pienen Haamun kaupassa.


Kaikenmoista pikkukrääsää lähti tuolta reissulta mukaan ja on niitä blogissa välillä heilunutkin. Isoimmat saaliit oli tietysti tämä ihana vanha neiti ja sitten eräältä huoltsikalta ostettu jukeboksi <3 

Odotan niin intona viikonloppua! 
Jonkun nuksun otan mukaan joten saa tulla moikkailee jos tunnistaa minut tai nukettimen ^_^

2 kommenttia:

 1. Olipas kiva katsella näitä kuvia. :) En ole tätä vuotta aiemmin ollut Suuressa Snadissa, mutta siellä näyttää olleen hupaa menneinäkin vuosina!

  Tuo toppatakki on kyllä *todella* hieno! Voisiko sinulta kenties custom-tilata sellaisen maksua vastaan Taeyang tai Isul koossa? Haluaisin custom Taeyang tai Isul Aoban. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka Snadi tuntui joltain niin tajunnan räjäyttävältä. Näin paljon ihmisiä joita kiinnostaa tämmöiset asiat *loiste silmissä.

   Minulla ei ole yhtään Taeyang tai Isul nukkea ja minä osaan ommella vain nuken päälle. En osaa tehdä kaavoista tai mitoista mitään. Muuten oisi ollutkin hauska projekti.

   Poista