lauantai 13. lokakuuta 2018

Monsteri unelma

2016 kirjoitin Päiväunelmia postauksen ja nyt minulla on ilo ilmoittaa että yksi näistä unelmoisista toteutui <3 yhdestoista syyskuuta posti toi pari viikkoa reissunpäällä olleen ison neidin. 


Monster High Gore-geous Ghoul Beast Freaky Friend <3 Tytöllä on kyllä nimeä ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Kokoa vertaamassa Molly. 


Neidille tuli kaikkine maksuineen seitsemisen kymppiä. Oli melkoisen hyvä diili tämän vihreän kohdalla varsinkin sillä nukke itsessään maksoi monella myyjällä jo miltei satasen. 


Suurin pettymyksen aihe oli nämä jalat. Niiden muotoon on valettu muka nivelet, mutta eivät ole toimivat. En ollut tajunnut tätä koskaan joten olen iloinen etten maksanut tytöstä enempää. 


Ihana yllätys oli sen sijaan se kuinka hyvin tämä maski pysyy nuken kasvoilla. Suunnittelemaani hahmoon naamio kuuluu oleellisesti niin olin suunnitellut jonkin kuminauhan lisäämistä. Sitä ei kuitenkaan tarvita. 

Esittelen joskus nuken paremmin kun energiaa löytyy enemmän. Yritän nyt hitaasti elvytellä bloggaus intoa ilman paineita niin postauksetkin ovat tällaisia lyhyitä ilman hauskoja dialogeja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti