Sante Rana


”Hei Rana täällä, kuka siellä?”

Tämän kaiken näkemäsi hallitun kaaoksen taustalla pyörii kahteenkymmeneenkuuteen ehtinyt Sante Rana. Rana on latinaa ja meinaa sammakkoa. Jonkinlainen toteemieläin ja nuorempana keräilin liian suuren kokoelman sammakkoaiheisia tavaroita. Sante taas on myöhemmin nimimerkkiin tullut lisä ns. etunimeni, hah. Molemmilla nimillä ja niiden yhdistelmällä löydyn netistä.


Nuket ovat pääasiallinen puuhastelun aiheeni tämän blogin tiimoilta, mutta täällä tulee vilahtelemaan Bionicle legoja, figuureja, piirroksiani ja onhan tuonne jo muutaman coninkin tunnelmia postattu. Rakastan sarjakuvia ja animaatioita – niin Japanilaisia kuin muualtakin tulleita. Harrastelen myös ompelemista. Lähinnä yritän itselleni lolita vaatteita kyhätä ja toisinaan nukeille jotain.

Asustelen puolisoni kanssa Kuopiossa kahden hamsterin kanssa. Robo sisarukset ovat nimeltään Mantelivanukas ja Rusinavanukas. Tuttujen kesken Manteli ja Rusina toisinaan myös glögin hipleinä tunnetut. Mies harrastaa nukkekoteja ja useampi muukin keräilyn kohde löytyy, joten molemmat ollaan lemmikkiemme kaltaisia XD Ei, en kuljeta sentään nukkejani poskessa. 


Näitä nukkejuttujani muualla

DeviantArt
Instagram
  
Muuta muualla

Tekstejä ja runoja 
Räpylän jälkiä