perjantai 1. huhtikuuta 2011

I am a barbie girl ...

... in a barbie world ... eh?

Joupsis, ei ihan mun tyylinen biisi, mutta en voinut vastustaa kiusausta (älykkyysosamääräni putosi silmissänne heti kättelyssä...).

Nukkejen keräily... aloitin sen vasta, joten kauheasti en tiedä mistään mitään. En osaa vuosilukuja tai malleja ulkoa luetella tai mitään. Vanhat leikki-iässä ostetut muovi-ihmiset kattavat tällähetkellä koko kokoelmani, joten melko tunnepohjaista keräilyä tämä on. En metsästä harvinaisuuksia vaan ihan pintaliidolla mennään eli jos nassu sattuu miellyttämään heppu saattaa päätyä asumaan Ranan siipien (?) suojaan.

Sitten sellaista suunnittelumuotoista haikailua... Meinasin tänne blogiini laitella nukke-esittelyt, kunhan saan käsiteltyä kuvat (ette halua jättikuvia hidastamaan yhteyttänne, uskokaa pois). Otan mielelläni vastaan tunnistuksia, sillä allekirjoittaneella ei ole hajuakaan olioiden alkuperäisestä "nimestä".

Niin se valokuvaus. Olen nyt pari sarjaa ottanut nukeistaní kuvatarinoita varten ja ne olisi tarkoitus tänne loruilla joku kaunis tai vähemmän kaunis päivä. Eivät kovin kaksisia vielä, mutta toivottavasti kehitystä tapahtuu XD

Sellaista mahtipontista suunnittelua

Come on Barbie, let's go party!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti