lauantai 19. marraskuuta 2011

Mihin asentoon haluat?

Olipas mukavaa innostua taas touhuamaan näiden muotinukkejen kanssa kun tuo hartsimöhkäle on vienyt viimeaikoina kaiken huomion. Mielessä kävi jo sellainen mörkö, että jäävät nämä minimiehet ja -naiset täysin huomiotta, mutta eipäs niin ole käymässä. Siinä kun Sakke valtasi nojatuolin niin nyt tämä pesue sai lipaston päällysen kokonaan itselleen.

Tänne muutti myös uusi herra; Fashionistas Ken Cutie. Hieman on tönkkö herra, vaikka muutaman nivelen omistaakin. Tarkoitus olisi muokata hänestä jotain, kunhan olen tarpeeksi harjoitellut kokeilunukeillani.

Eli nuket laittelin uudelleen nukkehyllylle poseeraamaan... kaikkia minulla ei vielä täällä uudessa kolossa ole, mutta tässä kuvamateriaalia


 Täällä yritettään paljaalla pinnalla houkutella porukkaa blogia seuraamaan. Paita on itse tehty ja Bryant on pöllinyt Tren housut ja kengät on uuden Cutie Kenin

... ja Tre on vienyt Bryantin vaatteet... Olin yllättynyt että Tre suotuu seisomaan tuossa asennossa, eikä edes yritä kaatua.

Adam on kiltti poika ja hankki ihan omat vaatteet, eikä vienyt kuin Tren kengät... tosin kun paitaa ei ole niin... noh, naiset tykkää <3 Asusetin (Sporty) ostin samalla, kun uuden Keninkin ja oli mukava juttu, että se sopi maiskarillekin.

Uusi mysteeri herra ottaa lunkisti... kengät on tuosta Sporty-asusetistä, koska hahmo jonka aion luultavasti tästä tehdä, niin käyttäisi taatusti tuollaisia vaaleansinisiä tennareita <3 Aivan ihanat... kenkien vuoksi setin ostinkin XD

Ja muutama neiti. Kitara on ostettu linja-autoaseman askarteluliikkeestä Iisalmesta. Olisi tarkoitus hommata rummut ja basso vielä, kun ovat lähes sopivia nukeille ja todella yksityiskohtaisia.

Täällä alkaa olla asenne kohdillaan. Shellyllä on W.i.t.c.h Will nuken huppari, jonka löysin kirpparilta. Jadelle pisteet kun on seisonut tuossa asennossa jo vuorokauden, ehkä meillä alkaa synkata. Cloe pääsi tutustumaan Jaden syntikan saloihin.


Nyt on toteutettu paljon nukkeunelmia; Fashionistas Ken on jo kotona ja Flavas Liam tilattu... pitäisi tulla ensiviikolla <3 Vielä kun tärppäisi Nukkenurkan tai TheBdoll foorumeilla ja saisin muutaman maiskari pojan. Erityisesti Sutton olisi toiveissa... milloinkas ne veronpalautukset tuleekaan XD

EDIT//

Eilen illalla kuvaillessa meni tuo akku lopahtamaan ennen kuin sain koko sakista kuvan, joten nappasimpas se tuossa äsken. Vähän vauhdikkaampi meno kuin jos istuskelisivat nätisti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti