maanantai 23. tammikuuta 2012

Talvista odottelua

Kokeilin hieman lavastamista. Taustalla on Kaj Stenvallin kalenterista kuva.

Lauran poncon tein Cloelle joskus pentuna, mutta yllättävän hyvän laatuinen se on ja pipon tein tuossa syksyllä maiskari pojalleni Adamille. Cloen lätsän virkkasin muutama päivä sitten ihan neidille itselleen. Minulle tuli sellainen mielikuva että neidit odottavat junaa XD Cloe ainakin tähyilee niin kaihoisasti kaukaisuuteen.

Oi kun maailmassa on niin paljon ihania nukkeja <3 Erityisesti olen innoissani näistä Mattelin monstereista. Haaveiluissani päälimmäisenä on Sweet 1600 Cupid. Aivan suloinen otus, josta olisi ihanaa muokkailla suloinen enkelipoika... heh, poika niin. Giftsetin Clawd olisi myös mahtavaa hankkia, mutta sitäkään ei suomesta taida löytyä.

Muokkailin "tunnisteita". Poistin kokonaan kategorian "valokuvia", koska se ei ole kovin informatiivinen. Suurin osa blogiteksteistäni sisältää kuvia. Poistin kokonaan yksittäisiin nukkeihin liittyvät tunnisteet pelkästään tekstiä sisältävistä ja siirsin ne "haaveilua" tunnisteen alle. Ajattelin että lähinnä tietystä nukesta kiinnostunutta lämmittävät kuvat kuin muutaman rivin tekstiviitaus muun hölinän välissä. Lopuksi lisäsin vielä tunnisteet suosimilleni nukkesarjoille, kuten "Barbie" ja "Monster High" jne... Tämä hurja vaivannäkö on siis tehty lähinnä teitä lukijoita ajatellen, jos vaikka sivusto olisi nyt hieman järjestelmällisempi XD Kritiikkiä saa uudistuksesta antaa ja kertokaa jos jotain on pielessä niin korjaillaan.

Kommenttejanne kaikesta mahdollisesta olisi mukava kuulla, saa minut toki haukkuakin jos on aihetta ja linkkejä omille nukkesivullenne niin voin käydä vierailemassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti