keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Monsteri porukalla

Näppäsin koko monsteri sakistani kuvan. Kiharapää punaisessa mekossa on Ella D, ja vieressä hänen pikkusiskonsa Laura D, joka on muokkaamaton versio basic Draculaurasta. Ellallakaan ei vielä ole muuta muutosta kuin kampaus, mutta jonottaa naaman vaihtoon. Ex-Toralei on nykysellään Signe Devon ja ilmeisesti harrastaa jalkapalloa. Päätön kaveri on basic Frankie, mutta neidistä tulee luultavasti herra, kunhan saan uuden torson valmiiksi ja keksittyä kuinka liitän sen muihin osiin. Niin ja täysin muokkaamaton, nimetön ja luonteeton Abbey.

Laura ja Signe ovat täysin löytäneet persoonansa mielessäni. Ella on myös saamassa aika nopeasti luonnetta ja vielä hyvin keskeneräisen näköisen paria nimivaihoehtoa pallotteleva "Frank" on kuitenkin hahmoltaan valmis. Mutta sitten tämä Abbey... en saa millään kiinni siitä millaisen henkilön neidistä haluan. Edes kuvia ei ole tullut räpsittyä laatikko kuvaa vaille.


Ostin neidin jo helmikuussa ja edelleenkään en saa hänestä mitään otetta, vaikka hahmolla oli vielä vain haaveissa olessaan selkeä rooli. Ehkä kun saan Ellan ja "Frankin" pois alta niin alan miettiä kaipaisiko Abbey sittenkin muuttumisleikkiä vai pitääkö neidille etsiä uusi koti, nyyh :'(

Uusia nukkejakin haluaisin, mutta sillä tavalla on mukava tilanne että viihdyn loistavasti nykyisenkin monsteri koplani kanssa. Haaveissa olisi kuitenkin Basic Lagoona, Gift setin Clawd, Cupid, Gil ja Dawn Of The Dance Deuce Gorgon, sillä suomestakin löytyvä basic Deuce ei oikein ole mieleeni. Kaiken lisäksi tällä haluamallani tapauksella on ilmeisesti ranteissakin nivelet <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti