maanantai 10. joulukuuta 2012

Angoramarsupesue laajenee...

...eli saan uuden lelun <3

Latidollin Khan Cruij poitsu, jonka ostin Hartsilapset -foorumilta on jätetty postin huomaan tänään ja olen aivan fiiliksissä! Minua on huolestuttanut, kun hahmo jota nukkea varten olen suunnitellut ei ole oikein saanut muotoaan mielessäni. Erityisesti luonne on ongelma ollut. Tänään kuitenkin, kun nettiä selailin löysin jujun hahmoon; erään suomalaisen taruolennon, joka selkeytti ajatuksiani. Siksi odotan nukkea niin kovasti, koska minulla ei ole enää ollenkaan epävarma olo hahmosen suhteen. En kuitenkaan vielä paljasta mistä olennosta on kyse, koska käytän otusta vain innoituksen lähteenä ja viis'veisaan uskollisuudesta alkuperäisille taruille.

Toinen samaan aikaan äärimmäisen miellyttävä ja kamala on se, että löysin Cypershop -nettikaupasta oikean väristä hiuskuituakin herran peruukkia varten... ja joka mutisee siellä, että minulla on kaksi edellistäkin kesken ja kasa muotinukkeja, joille en ole aloittanutkaan tukan kanssa tappelemista niin... lalalaa en kuuntele XD ... musta tuntuu, että mä tukehdun tähän karvan määrään... -.-' Valmistuu ne ajan kanssa ja jos eivät niin kaljuus ei ole synti nukkemaailmassakaan, eiks' jee?

... ja ainahan sitä voi painaa tilausnappia ja hankkia nukeilleen kunnolliset peruukit, jotka eivät muistuta vitostiellä rekan alle jääneitä iloisen kirjavia angoramarsuja... mä kehityn... aivan varmasti...joskus... XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti