maanantai 31. joulukuuta 2012

Nukkevuosi 2012

Taas on vuosi vaihtumassa, joten pientä summailua. Keitäs tänne onkaan muuttanut nurkkiin?

* Signe - Monster High Toralei (Ärhäkkä tapaus, mutta hyvin ritarillinen neitonen)
* Lili - Flavas P-Bo (Jostain syystä ajattelen hänen olevan ompelija/vaatesuunnittelija)
* Flavas Tika (Tiedän että hän on intialainen... ehkä Adin sisko...hmmm...)
* Adi - My Scene Sutton (Viimein sain toteuttaa haaveeni intialaismiehestä, vaikka alkujaan herralle oli varattuna ihan toinen hahmo)
* My Scene River (Nimi... missä olet? Luonne on jo selvillä.)
* Ella - Monster High Draculaura (Piti olla kokeilunukke, jolla voisin testailla kaikkea, mutta hän oli erimieltä...)
* Frank - Monster High Frankie Stein (Pitäisi vaan uskaltaa hioa rinnat pois ja muotoilla tukka niin poika olisi valmis)
* Monster High Abbey Bonable (Mitähän tämän kanssa tekisin...tyttö ei tahdo kertoa kuka on -.-')
* Loimu - Ivan Barbie Joutsenlampi (Paras kirpparilöytöni tänä vuonna <3)
* Lukján -Monster High Luuranko (Vielä en ole aloittanut herran muokkausta)
* Molly -Monster High Rochelle Goyle (Niin suloinen, lempeä ja silmäkarkkia <3 <3 <3)
* Tikki - Hujoo Wing (Oi oi <3 Herran meikki on kuulemma pelottava, mutta minusta vain suloinen)
* Tiera - Latidoll Chan Kruij (Rakkaus <3 Hyvin keskeneräinen ulkomuodoltaan, mutta hahmo on ihana ja jäpikkä osaa posettaa.)

Vuoden uusvanha juttuhan olikin legoihin, erityisesti Bionicleihin hurahtaminen taas. Eivät kuitenkaan taida minulle yhtä koukuttavaksi keräilyksi muodostua kuin nuket. Osittain tietysti johtunee siitä, ettei suosikki hahmojeni suhteen ole tärpännyt.

* Toa Lewa (Neitipoika... sanokaan minun sanoneen XD)
* Toa Gali (Vakava ja jotenkin maskuliininen...<3)
* Toa Onua (Se lempeä muskeli jätkä)
* Bohrok Pahrak (jaa...a nämä ovat jotain...)
* Bohrok Tahnok (...villieläinten tyyppisiä minusta)

Pientä kehitystä on tapahtunut vaatteiden ompelussa, vaikka aika vähän niitä on tullut tehtyä. Tikin ja Saken naamojen perusteella olen tainnut kehittyä meikkaajana ja nythän minulla onkin seuraavana projektina Tieran uudelleen meikkaaminen. Hälle kuitenkin teen ensin peruukin... ettei käy niin kuin Saken kanssa, että koko nukke on puoli vuotta poissa pelistä kun mikään ei valmistu -.-' Peruukkien tekeminen on tuntunut ihan mukavalta hommalta, mutta selvästikin pitää laskea hieman vaikeustasoa. Kuvia on vuodessa tullut mukavasti räpsittyä, vaikka kamera viimeisiä veteleekin, ovat jopa onnistuneita. Erityisesti olen innostunut tuosta fimo-massalla leikkimisestä. Muotinukkejen kokoluokkaan on hauskaa näpertää herkkuja <3

Pidin blogille yksivuotissynttärit ja toivon mukaan saadaan kaksivuotisetkin pitää <3 Lisäksi tein tuollaisen "kysely-haasteen", mutta se meneekin ensivuoden puolelle. Joulukalenteria ei ollut tänä vuona...sattuneesta syystä. Se olisi kyllä hauska, mutta pitäisi suunnitella paremmin. Pitäisi kehitellä lisää "tapahtumia" joihin lukijat voisivat osallistua. Ainakin allekirjoittanutta moinen huvittaisi.

Suunnitelmia ensivuoden nukkehankinnoille ei pahemmin ole. Muotinukkeihini alan olla aika tyytyväinen. Oikeastaan vain yksi kriittinen hahmo puuttuu eli Monster High Cupid, josta olen tehnyt päähänpinttymän. Voisin modata minkätahansa muun monsterin hahmoon, mutta ajattelen vain että; "jos sitten tärppääkin...". Lähinnä tuo lauma kaipaa vaatturia ja muita muodonmuutoksia... krhm... nimiä... ja lavasteita kuvia varten. Mitä sitten "aasialaisiin" tulee niin siitä sakista puuttuu hahmoja, mutta niillä ei ole mikään kiire juonen kannalta. Minulla on pari moldia haaveissa, mutta väärän kokoisia hahmoihin D :

Ah... olisi upeaa kehittyä ompelijana ensivuoden aikana. Olen viimein saanut erihahmojen pukeutumistyyleihin selvyyttä, joten olisi mahtavaa päästä toteuttamaan niitä. Niin... ja tahtoisin virkeämmän kameran, joten se on varmaan se ensisijainen "nukkehankinta" XD

Nukkeilemisiin ja riemastuttavaa vuoden vaihdetta!


2 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta!
  Siinäpä kunnioitettava määrä nukkeja vuodelle 2012~
  Nuo Lego Bioniclet vaikuttavat minustakin hauskoilta vähän tuollaisista robomaisista otuksista kun tykkään. :3

  Hoo olen täysin unohtanut kysymyshaasteesi, anteeksi~ ^__^;; Järkkää vaan jtn hauskoja juttuja lukijoille kuulostaa kivalta~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita "muutama" eksynyt. Toivonmukaan ensi vuonna ei tule noin montaa hankittua, vaan keskittyisin muokkailemaan hahmoja.

   Lisäksi blogisi vaikutuksen vuoksi taidan tarvita liikenevät rahat figuurien hankintaan XD

   Bioniclet ovat rakkaita. Lisää osia pitäisi hankkia, että omia tekeleitä pääsisi kasailemaan.

   Ei sitää kysymyshaasteesta stressata tarvitse XD Kehittelen itse kuitenkin ne kamalimmat kysymykset... masokistinen yksilökö... en kai sentään... XD

   Poista