sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Valkoista

Aletaampas purkamaan kuvasumaa koneen syövereistä. Tässäpä olisi uusimmat Bionicle hankintani jotka löysin kirpparilta purkkeineen päivineen (henkilökohtaisesti en kauheasti lämpene noille purteloille... vievät tilaa...)

Bohrok Kohrak (hitsi mä tykkään näiden nimistä XD) ja Rahkshi Kurahk

Rahkshit ovat suosikkejani Bionicleistä. Liikkuvuus on jotain mahtavaa ja näistä pystyy kokoamaan kaikkea kivaa helposti. Itselläni on parikin mallia joiden pohjana Rahkshit ovat (tosin en omista niihin tarvittavia osia joten en pääse kokoilemaan).

Katsokaa nyt <3 Se on suloinen... ainakin jos ajatteleen että otuksen kyky on aiheuttaa eripuraa vihollistensa välille. Harmikseni otuksen sisältä puuttui Kraata eli sellainen matonen (joka siis ohjaa rahkshia...nörtti mikä nörtti, heh). 

Mutta Kohrak on kiltti ja on pitänyt huolta omasta Kranastaan <3 

Netistä penkomalla löysin että Kranan nimi on Xa ja Bioarkiston mukaan se antaa Bohrokille strategiset kyvyt.Hienoa että saatiin älykkökin joukkoon, koska kaksi muuta Bohrokkiani omaavat molemman Krana Su:n joka antaa otukselle fyysisen voimakkuuden. Krana jonka Bohrokin mukana saa on sattumanvarainen, siksi tämä fiilistely.

...Hmmm... vaikka Krana onkin pysynyt tallessa on Kohrakilta tainut jäädä toinen jalka jonnekin... noh onneksi sentään samaa väriä vaikka sävy onkin väärä.

Oi oi oi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti