tiistai 17. syyskuuta 2013

Jugurttia luovasti

Viimeisimmän vuorokauden aikana tuli piirrettyä nämä kaksi kuvasta ~

Aamiainen/välipala/lounas
kuitukynä, puuvärit

 Koulussa oli "hivenen" tylsää teknisenpiirrustuksen tunnilla, joten paperille piirtyi tekniikan ihmelapsemme  Tiera : D Tiera rakastaa jugurttia ja on suorastaan ihastunut juotavaan versioon siitä. Säästäähän moinen hänen kallistä työaikaansa suunnattomasti. Tahtoisin tuollaisen liivin jäbälle < 3 Ah ja Tieralle on tulossa taas peruukkiehdokas Lutsilta, mutta siihen menee varmaan aikaa. Toivottavasti koko ja sävy tällä kertaa ovat edes sinne päin... ei enää raukalle aivopesuperuukkeja -.-'

Luovuuden lähteillä
nestemäinen tussi, puuvärit

Olen ihan rakastunut uusiin tussiteriini < 3 Oli siis päästävä tuhertamaan jotain minun mittapuullani todella yksityiskohtaista. Halusin myös viimein piirtää kuvan, jossa Saturne on vakavasti otettavan jumaluuden näköinen. Tässä on paljon juttuja, joita ajattelin kuvaamaan tiettyjä asioita, mutta minua kiinnostaisi kovasti mitä teille tulee tästä mieleen. Jos siis haluat kommentoida jotain ajatuksia kuvasta, niin tee se nyt ^_^ Kohta nimittäin paljastan omia näkemyksiäni kuvasta ja en halua sotkea päätänne niillä. Nehän ovat vain minun ajatuksiani ja eivät missään nimessä se ainoa oikea tulkinta. Minusta kuvan merkitys syntyy vasta lopullisesti, katselijan päässä, joten koko kunniaa mistään teoksesta ei voi minusta antaa vain tekijälle, heh. 

Nyt siis minun mietteitäni. Kuvan nimestäkin voi päätellä, että vesi kuvaa luovuuden lähdettä. Pidän luontoa ja erityisesti vettä todella inspiroivana elementtinä, sen liike on minusta samanlaista, kuin mitä ideoidessa tapahtuu pään sisällä. Ei siis ihme, että puhutaan ajatusten virrasta. Saturnen kädessä oleva pallo kuvastaa myös päänsisällä poukkoilevia ideoita (en halunnut aivojakaan piirtää jäpikän käteen, joten mennään symbolisella linjalla XD ). Tuli kuvastaa vimmaa ja voimaa, joka luovuuteen kuuluu. Saturnen sauva on muodoltaan kuin salama - idea iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Sauvan toinen pää muistuttaa avainta, koska usein hyvätkin ideat tuntuvat olevan kuin lukon takana ja niitä ei vaan saa toteutettua. Minusta luovuus on kyky aukoa nämä "lukot". Ah... ja lohikäärme elementit... noh, minä vaan pidän niistä : D Mutta tietysti lohikäärme kuvastaa ajatusten ja mielikuvituksen vapautta... mutta sitä minä en piirtäessäni ajatellut.

Haha... minusta kuvia ei pitäisi selittää auki, mutta olin niin innoissani tästä, että en voinut muuta : D En ole pitkään aikaan piirtänyt mitään tämän tasoista ja olen ihan fiiliksissä. Mielessäni on jopa pieni toivon kipinä, että pääsen kolmen vuoden takaiseen piirrostahtiini takaisin ~ Mutta ei pidä vetää stressiä siitä, muuten menee kaikki metsään, sen olen oppinut, heh.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos : D Olen itse ihan fiiliksissä noista, koska on se nyt minulle aika outoa nykyään, että saan edes kaksi kuvaa viikossa piirrettyä. Ja nyt saman vuorokauden aikana ja väritettynä XD

      Poista