sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kynttilän valossa lausutut sanat


Valoa


 Kipinästä liekiksi,
Sanasta käskyksi.Kuolemasta eläväksi,


 valosta taivaaksi.


Valoa - 


pimeyttä varten.

***

Mitä se sitten kuvaakin, ettei Adam paralla ollut edes liekkiä kynttilöissään...  

Pikaisen kuvasarjani tarkoitus ei suinkaan ollut ihastuttaa teitä runoilijan kyvyilläni, vaan esitellä Hartsikasta ostamani Raamattu (jossa on oikeasti tekstiä sisällä < 3) ja kuumaliimasta tekemiäni kynttilänraatoja. Ohjeen noihin kynttilöihin löydätte YouTubesta  täältä (noin videon puolivälissä). Tuolla kanavalla (sammakko < 3) on todella paljon aivan upeita ohjeita kaikkeen mahdolliseen nukkerekvisiittaan kuten popkornikoneeseen ja claw machineen (mitä lie suomeksi... ajatelkaa Toy Storyn sitä koura juttua, josta voi kalastaa niitä alieneja... ). 

Aivan koukussa olen noihin videoihin ja vaikka olen kuumeessa, niin oli pakko päästä väsäämään kynttilöitä XD Ohjeessa käytetään mustaa klemmaria, mutta minulla oli ohutta rautalankaa (jonka maalasin mustaksi, mutta saahan sitä mustanakin ~ ). Ei ollut kovin vaikeaa, vaikka kyllä se ensimmäinen kynttilä tuli siunattua eh... Ei se kuitenkaan mene niin helposti kuin videolla.

2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, hienot propit! *3*
  Olin jo säntäämässä kysymään että mistä hankit nuo kynttilät mutta vastasitkin jo! Täytyy mennä katsomaan noita ohjeita ja valmistaa itsekin. Hämmästyttävän aidon näköisiä, en olisi kyllä keksinyt että ovat kuumaliimaa ellet olisi kertonut.

  Tuo Raamattu on kanssa hieno, kelpaisi meidänkin nukeille. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : D Kynttilöitä oli hauska tehdä (siksi niitä tuli noin monta) ja ajattelin seuraavan kerran kokeilla vielä niiden maalaamista, että saadaan erivärisiä. Pitää kanssa tutkia onko olemassa paksumpia kuumaliimapuikkoja, että isommillekin nukeille voisi yhtä helposti tehdä ~

   Olen ihan koukussa noihin ohjevideoihin ja aloinkin jo väsäämään tuossa samalla videolla olevala ohjeella tuoleja. Odottavat vielä maalia ja pöytää seurakseen.

   Raamattu oli löytö < 3 Se on paljon hienompi mitä Adamille meinasin, mutta se on vaan loistavaa, heh

   Poista