keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Mauer

Suurista puheistani huolimatta että teen nukeilleni vaan itse vaatteita ( XD) niin poikaset ovat viimeaikoina saaneet kaikkea kivaa niin uutena kuin käytettynäkin.Tre saikin jo kesällä paljon uutta, mutta nyt vielä piti käydä omimassa paita : D Tai ehkä se ei vain sopinut muiden herrojen tyyliin...

Max sai takin. Muskeliherralle on mahdotonta löytää vaatteita joten, jos joku ostoksistani sattuu sopimaan niin automaattisesti hän saa omistusoikeuden siihen.

Pidän Maxin kasvoista. Ne ovat minusta kauniit ja lempeät... mmmm ja pidän lihaksikkaista tyypeistä kanssa. 

Missä on sade ja hiljainen blues musiikki?

Casperilla kaikki kenkiä vaille on uutta. Paita on jonkun suuremman nuken, mutta mehän emme sellaisista pikkuseikoista välitä jos Casperin sävyissä löytyy XD

Kuulokkeet olivat löytö. Juuri sopivat tälle musafriikille. Casper taatusti popittaa jotain ihanaa purkkapoppia, heh

Pitää kehua Casperin posetuskyvyillä. Herra ei rajoita luovuuttani ja on seisonut kuukauden saman tyylisessä asennossa hyllyssä romahtamatta. 

En ole rakastunut yhtään < 3 < 3 < 3 < 3


Liamilla on niin kauniit kasvot, ettei kellään < 3

Dami sai nahkatakin. Olen onnessani, koska tuo on erään Flavas Liamin setin takki, jonka olen pitkään halunnut. Itse asiassa minä alunperin tilasin juuri kyseisen setin Liamin, mutta sainkin toisen. Mietin hankkivani toisenkin Liamin tuon takin vuoksi (ja koska kuolettavan söpö naama). Mutta ei sitten koskaan tullut tehtyä sitä.

Dami: Okei, eiköhän tämä ollut tässä. Lähdetään...


4 kommenttia:

 1. Upeita, persoonallisia herroja! ^3^ <3 Tykkään hirmuisesti. Etenkin Max, Casper ja Liam sulattivat sydämen.
  Hienoja vaatteita olet löytänyt heille, Damin takki on tosi tyylikäs!

  Sinulle olisi haaste blogissani, klik klik! http://spicasmago.blogspot.fi/2013/10/doublechallenge-tuplahaaste.html
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä fanitetaan samoja herroja, heh. Erityisesti Liamin nassua < 3 Herran persoona on vaan hivenen hukassa niin ei oikein tule kuvailtua häntä.

   Ah ja Damin takki on unelmien täyttymys ~

   Haasteeseen vastailinkin jo viime yönä *köh köh*, mutta kehittelen siihen vielä vähän kuvitusta ennen kuin julkaisen : D

   Poista
 2. Upeita ja tyylikkäitä herroja :). Ei oo yhtään huonon näköisiä noi uusien muotinukke poikien naamat. Sillon joskus 90 luvulla kenit oli kuin 70 luvun muotista tehtyjä. Ei innostanu oikeen. Nää nykyset on enemmän ihmisen näkösiä kun on hiuksiakin eikä vaan muotoiltua ja maalattua muovia. Nuo vaatteet on kyllä hienoja löytöjä. Jatka toki itsekin väkertämistä jos inspis iskee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä herroista tietysti vain Casper edustaa ihan uusinta uutta. Muut ovat 2000-luvun alusta. Itse olen haikaillut jotain vanhaa Keniä, mutta-aa olen alkanut ymmärtää etten kestäisi sellaista pepsodentti hymyistä muovitukkaa XD Maxilla, vaikka on muovitukka niin hiukset ovat eläväisemmän näköiset ja sillä on sentään normaali ilme.

   Vaatteita onkin väkerryksen alla muutamia ja ehkä ne jopa valmistuvat ennen lumia XD

   Poista