maanantai 17. helmikuuta 2014

Paleltumaton miitti

Desucon Frostbitessä pääsin miittailemaan ja oli yksi conin kohokohdista. Itse Frostbitestä kerron lisää kunhan saan sepustukseni valmiiksi.

Miitti oli ravintola Lastun VIP-tiloissa, mutta minä hölmö menin varmistamaan missä kyseinen paikka on ja minut neuvottiin ihan huitsiin. Oma veikkaukseni olisi osunut kerralla oikeaan. Onneksi en kuitenkaan paljon myöhästynyt.

Ja kuten kunnon vertaistukitapahtumassa aluksi kerrottiin oma nimimerkki, heh

Vaikka minulla on ihania kavereita, joille saan höpöttää nukeistani mielinmäärin, niin silti keskustelu toisten harrastajien kanssa antoi paljon ja on erilaista. Nautin miitistä todella paljon ja odotan innolla milloin pääseen uudelleen tapaamaan tätä porukkaa.

Kolme ihanaa Azonea. Tälläinen pikkuinen joku päivä tännekin, jookos?

          Uninun Blythe Pyy. Pallokulmakarvat     Nolluskan suloisuus Ponzu < 3 Paljon kiinnostavia
      sopivat minusta Blythelle.                            ykityiskohtia ja tiirailinkin tätä paljon miitissä

                      Zelmanin Melvyn otaa ihailtavan rennosti.           Turren Pullip Street. Ilmeisesti 
                Minua jännitti miitti vielä tässä vaiheessa melkoisesti       ensimmäisiä Pullip nukkeja

Turren Bean takki näyttää niin pehmoiselta ja lämpöiseltä. Mahtoikohan kuuma tulla, koska Lahden ilma ei ollut talvikeliä nähnytkään.

Bealla on kauniit kasvot ja tuo hartsin tanni sävy on miellyttävä. Vähän sellainen ruskettunut.

Turren Blythe Edie. Ihanan                   LadyNancyn Pullip Mikune. Tuo asu
ujonnäköinen neiti < 3                  on niin söpö rusetteineen kaikkineen

Näin Pullipejakin ensi kertaa livenä. Petunian Eila Rainbow Dash -asussa. Minua ihastutti kuinka viimeisen päälle tämä kokonaisuus oli - hiuslenkki < 3

                       Koulupuku tyyliset asut ovat                        Petunian  Ex Cute Himeno Wolf
                            myös yksi heikkouteni.
                       Turren Azone söpöys

Azone kuume nousee... onko siihen rokotetta? Spican Tsukiko Tsutsukakushi

Spican Ritsukalla taitaa olla ystävänpäivä-fiilistä vielä perjantailta < 3

Spican Remy < 3 Suloine Pomeriani kuten esikuvansakin. Jep, olen rakastunut tuohon takkiin, miksei kukaan täällä tarvitse moista? Opin paljon korvista ja mangneeteista miitissä... ja-aa saatan haluta korvat jollekin otukselle joskus ~

Univormu < 3 
Minua niin harmittaa, kun en ehtinyt hipelöimään LadyNancyn Shiwoo Scaria T_T Toisaalta en uskaltanut koskea kenenkään nukkeen (tai päässyt edes siihen asti että pyytäisin luvan). Pelkään että rikon jotain.

Tikki ei jaksanut istua koko aikaa kun ei ole oikein hyvä siinä varsinkaan topattujen pöksyjensä kanssa. Jatkamme harjoituksia ~

Miitissä oli paljon erilaisia nukkeja mikä teki miitistä entistä mielenkiintoisemman (ja aika kului aivan liian nopeasti ~ )

Ei ryhmäkuvia voi olla liikaa...

Jännittävää kuinka erilaisia kaksi saman moldin nukkea ovatkaan, kun sävy on eri (ja tietysti muukin kuten peruukki...). Tällaiset kuvat vähentävät varmasti sitä pohdintaa kannattaako suosittua/yleistä nukkemallia hankkia "koska kaikki on tehty". Nukesta saa kuitenkin aivan omannäköisen (niin etteivät eräät edes tajua samaksi moldiksi ennen kuin siitä puhutaan, eh)

Ja Ritsuka on salaperäinen piiloutumalla röyhelöidensä taakse : D 

Tikki on hämmentynyt < 3 Minusta oli aivan ihanaa kun asia mainittiin. Johtuuko siitä että oli ainoana Hujoona paikalla vai... ei, se johtuu ihan siitä, että kyseinen mötikkä on aina vähän vähemmän kartalla. Se juuri on söpöä < 3

Uninun Pyyllä on on todella salaperäinen ilme tässä. Oi ja Turren Edietä ujostuttaa edelleen < 3

Missä tämä Turren pieni mies oli kun kiersin ottamassa kuvia O_O Vilperi oli niin pieni, etten huomannut, joten ei ihan omaa kuvaa saanut.

 Ja te joiden nimerkkejä en muistanut/onnistunut penkomaan mistään jos haluatte nimeänne ja mahdollisiin blogeihinne/kuvapalveluihinne linkkiä niin kertokaa toki. Miellelläni laittaisin

Kiitos ihanasta miitistä. Olette mahtavaa porukkaa < 3

2 kommenttia:

 1. Wow, hienoja miittikuvia! :3 Omat kuvani ovat poikkeuksetta liian tummia tai salamavalon räiskäyttämiä... Onneksi sinun kuvasi onnistuivat! Näitä on tosi kiva katsella.

  Oli hauska nähdä ihan IRL ja toivottavasti nähdään uudestaankin~ Anteeksi jos höpötin jotain ihan hassuja, conipäivä oli aika uuvuttava ja muutenkin olin ihan miittihörhellyksessä. ^^;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : ) Yllättävän hyvin onnistuivat, kun vaan automaattiasetuksilla otin. Oli niin kiire napata kaikista kuva, etten edes viitsinyt yrittää mitään. Kiva tietää että omalla kameralla pystyy saamaan hyvää jälkeä, ilman säätämistä.

   Miitissä oli todella ihanaa ja toivottavasti päästään tämän porukan kanssa miittailemaan uudelleen. Sinua oli mukava nähdä ja ainakaan tämä hörheltäjä ei huomannut mitään hassua, josta pitäisi anteeksi pyydellä : ) Oli ihana jutella kanssasi.

   Poista