torstai 27. maaliskuuta 2014

Huivi

Tieralle löysin aikoja sitten ihanan huivin kirpparilta. Se on tosin kovin pitkä mutten ole raaskinut vielä leikata sitä tämän kuvausmahdollisuuden vuoksi <3

Tuuli

hyväilee minua

kuiskaus

Tiera: Ihmiset ovat aina nähneet tuulessa jotain runollista

vapautta

vapautta

Tiera: Muttei tuulikaan ole vapaa kulkemaan minne mielii

Tiera: Tuulen suunta ja nopeus riippuvat korkea- ja matalapaineen eroista.

Tiera: Ilmanpaineiden muutokset taas muutuvat suihkuvirtauksien mukaan. Suihkuvirtaus on ympäristöään nopeampi tuulen alue ja ne ovat voimakkaimmillaan kun lämpötilaerot ovat suuria.

Tiera: Vieläkö teillä on runollinen olo?

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtava! XD Tiera osas kyllä hyvin viedä runollisuuden mennessään ((ja ällistyttämään tiedoillaan! Hyvin koulutettu herranen!))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Tieran hahmoon kuuluu tietosanakirja ominaisuus. Useinhan tuo istuskelee kirja kädessään niin kaipa siitä jotain mieleen jää. Tosin tässä talossa Tieralle sopivimmat kirjat on kyllä dekkareita.

   Poista
 2. Hahahaa, ja minä kun ihan fiiliksissä aloin lukemaan Tieran herkkää runonlausuntaa ja sitten sieltä tuleekin tollanen faktapläjäys XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa Tiera vielä joskus näyttää lisää tuota lyyrisempää puoltaan : D Mutta varmaan on todennäköisempää, että hän alkaa vaatia lukijoilta muistiinpanovälineitä ja alkaa pitää pistokokeita, hui O_O

   Poista
 3. Mitä ihmettä, lunta. Täällä ei oo näkyny yli viikkoon.

  Kauniisti toi huivi tuulessa heittelehtii. Eihän toi oo normaalikokoinen huivi mutta ei se yliylipitkä oo. Sehän on hyvä vaan ettei tuu kylmä kun on pituutta kieputtaa vaikka paidaksi jos paidattomalle tulee kylmä :3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porukoilla tuota tuntui vielä riittävän. Tosin nuo kuvat on reilun viikon vanhoja... vai jo kaksikin . En ihan varma ole, mutta siellä kuitenkin on vielä vähä talvi fiilistä.

   Minustakin alkaa tuntua kun jo saksien kanssa olin siitä leikaamassa että ei sittenkään. Kyllä joka pojalla yksi kilometri huivi on oltava XD

   Poista
 4. Upeita kuvia! Todella hyvä idea jättää huivi vielä pitkäksi ja antaa tuulen hulmutella.
  Voi reps noita Tieran pohdintoja! XD Ja vielä vaatteet vähenee ja puhutaan meteorologisista ilmiöistä... Olisiko nämä pohdinnat kuvatekstinä jos Tiera olisi Iltalehdessä Ilta-poikana. X''D (tiedäthän ne loppusivun pin-up kuvat)

  Mahtavaa settiä~ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi säästyi nyt katkaisuhoidolta. Pitää hankkia joku toinen käytännöllisempi huivi sitten jos asiallisesti pitää Tieruskan olla.

   Mutta mutta, kovastihan se vaatteiden väheneminen näin kevättä kohden liittyy meteorologisiin ilmiöihin, haha. Jos Tiera pääsisi paasaamaan suuremman levikin julkaisuun kuin miun blogi niin varmaan setti olisi entistä tunteita jäätävämpää. Viimeisimmän jääkauden vaikutukset ihmisten kykyyn pukeutua sään mukaan, kentien?

   Kiitos kovasti kehuista <3 Näitä kuvia oli tosi hauska ottaa

   Poista