torstai 31. heinäkuuta 2014

Animecon 2014

Köh köh... kauankos siitä jo onkaan... puhun vain asianajajani läsnäollessa...

Animeconissa perinteiseksi jo muodostuneeseen tapaan unohdin kamerani. Joten kaikki kunnia kuvista kuuluu kavereilleni. Kiitos ja kumarrus.


Näättepä sitten minusta vähän kuvaa tässä. Olen vähän (okei pahasti) hurahtanut lolitasta inspiroituneeseen pukeutumiseen. Aikaisemmin olen ollut henkeen ja vereen housu-uskovainen. Olen kai tulossa vanhaksi XD Tiera pääsi turvamieheksi mukaan.

Uimaripoikia nökyi conissa paljon. Free! on nyt suosittu. Itselläni on edelleen eka tuottari kesken, mutta kyllä minä sen koitan tahkota katsoa. Makoto on muistaakseni tämän kaverin nimi

 Tämä henkilö on sarjasta jota ystäväni on minulle suositellut ja kuulemma tulisin pitämään tästä hahmosta. Blue Exorcistin Mephisto Pheles (ainakin minun tuktinnan tuloksella) ja ainakin kaverin ulkonäkö on sellainen johon minä sulan. Miksi nimi on sama kuin Doll Chateaun nuken O_O Tässä on joku juttu jota en tajua.

Frozeeeeeen <3

Oi oi oi oi oi <3 Tämä  triio oli ihana yllätys. Pidän valtavasti Tie El Doraadoon leffasta ja Miguel on erityisesti minun lemppari. Nämä cossaajat olivat minusta tosi hahmouskollisen näköisiä, vaikka minusta jokainen saa pukeutua keneksi haluaa oli ruumiinrakenne tai naama mitä vain. Miguelin ilme on niin leffamainen kyllä XD

Fozenin prinsessat <3 <3 <3   Erityisesti pidän Annan tuosta puvusta. Olen viimeksi leffan teatterissa nähnyt ja odotan että DVD halpenee. 3D ei kyllä tässä leffassa ollut erityinen niin en viitsi siihen versioon rahojani pistää.


Tieran seisonta tyyliä taidan joka postauksessa hehkuttaa, mutta kun se on niin taitava. Minua ei hirvittänyt laittaa poikaa seisomaan tuohon (vaikka kuten hameen helmastani huomaa olin valmiina nappaamaan sen ...). Saturnen kanssa ei moistakaan välimatkaa uskaltaisi jättää.
Tiera: Saturnea nyt ei voikkaan jättää hetkeksikään yksin ...


Minulla ei vielä olekaan kuvaa ostoksistani, koska ne sijaitsevat eri paikoissa. Back Streetin yllätys kassia en voinut vastustaa koska olen pienestä asti ollut yllätysmunien suurkuluttaja... ja ei, en sen suklaan takia. Pidän valtavasti yllätyksistä ja kasseja tulikin ostettua loppupeleissä kaksi (toinen tosin pieni). 


Viuhka oli välttämätön ostos conista ja se on kulkenutkin mukana miltei kaikkialle nämä hellekelit. Suosittelen lämpimästi tai pikemminkin viilentävästi niin kauppareissuille kuin automatkalle.

Kiitos mukavasta conista ja pidetään peukut ja varpaat pystyssä että ENSI vuona minulla on kamera muuallakin kuin yöpöydällä...4 kommenttia:

 1. Taisin nähdä sinut conissa! Tavaksi on tullut että coneissa pyydän kuvaa nukkeilijoista ja heidän nukeistaan, ja Tiera oli niin komea herra! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo vähän siistiä! Minusta pyydettiinkin yksi kuva conin aikana ja oli niin jännää kun ei ole koskaan aikaisemmin kukaan pyytänyt, vaikka aikaisemmin olen (muka) cossannutkin hahmoja.

   Tiera on kyllä oikea namupala, varsinkin jos sen kantojuhtana joutuu toimimaan XD Ei paina paljoa

   Poista
 2. Hieno coniasu! Mistä hame olikaan peräisin, se on upea~ Minustakin on hauskaa kun yhdistellään lolita-fiiliksiä vähän "rockimpaan" tyyliin kuten tuon nahkaliivin kanssa olet tehnyt. :3 Ja upea röyhelöpaita myös~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun hamosenion Huuto.netistä, mutta alkujaan se on Backstreetiltä ostettu. Liekkö nimi vai merkki sitten tuo Punkrave. Olen siitä kovasti tykännyt ja kun kirpparilta löytyi sopiva alushamekin niin on miulle ihan riittävän pörheää XD En ehkä tuon puffimman hameen kanssa vielä osaisi olla, mutta ehkä sitä joskus. Kiinnostaisi kovasti heh

   Jännää oli että tuossa nahkaliivissä ei ollut lainkaan kuuma. Kai nahka sitten suojaa myös kuumalta.

   Röyhelöpaita taitaa olla Oulusta Pelastusarmeijan kirpparilta. Sen tyyppisistä paikoista löydän suurimman osan vaatteistani. Liivi ja sukkahousut ovat tässäkin asussa ainoat uutena ostetut jutut. TIerakin on käytettynä ostettu asuste XD

   Poista