keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Chibimania osa 4

Siis oikeesti ? Mä luulin että osa kolme oli jo turhanpäiväinen XD Yksi ja kaksi sisältää muotinukkehahmojani ja tässä on jatkoa sille saagalle. Tälläkertaa hahmojen tekeminen oli aika vaikeaa, kun sopivia elementtejä oli hankala napsia. Mutkuuu mä halusin silti tehdä.

 Lothar Engel
Vanha kuin taivas
Jaden manageri/henkivartija/lauluntekijä/jokapaikanhöylä

Tämä tupakkaa ketjussa vetävä musiikkibisneksen dinosaurus saattaa ensinäkemältä tuntua holtittomalta ja vähintään kykenemättömältä hoitamaan hoitamaan kauppareissua vaativampia tehtäviä. Lothar on kuitenkin homssuisen olemuksensa takana terävä-älyinen ja nopealiikkeinen. Hän on se joka saa vastapelurinsa sanattomaksi. Hän sanookin, että maailmassa on vain yksi ihminen, joka jättää hänet sanattomaksi.

Lothar löysi tiensä musiikkibisnekseen melkein siivilleen nousseen bändinsä kautta. Toisinaan hänet valtaa alakulo ja hän saattaa vajota pitkiksi ajoiksi muistoihinsa. Jaden uran luominen kuitenkin pitää hänet melko tukevasti kiinni todellisuudessa ja hän tuntuu suorastaan olevan liekeissä päästessään suunnittelemaan uutta kiertuetta. Mitä enemmän työtä sitä enemmän Lotharista tuntuu löytyvän energiaa. Kiertueen tai levyn julkaisun jälkeen tämä ikiliikkuja kuitenkin koomaa pari viikkoa entisten bändikavereidensa huostassa.

 Frank Kruvikeeraja
Hän on aikuinen
Automekaanikko, hänellä on oma pieni yritys

Frank on hieman syrjään vetäytyvä luonne ja tuntuu tulevan parhaiten toimeen autojen ja muiden koneiden.  Muutamassa vuodessa tästä kaverista onkin tullut taitavaakin taitavampi mekaanikko. Silloin kun Frank kaipaa inhimillisempää seuraa hän viettää aikaansa Lukjánin työhuoneella. Frank on kuitenkin mitä ystävällisintä ja herttaisinta seuraa kenelle tahansa.  Hänen muistinsa tuntuu vaan olevan kovin hatara kuuden vuoden takaisista asioista. Kuin hän ei olisi ollut olemassakaan vielä silloin ...

 Lukján Psikhoz
Ikä tuntuu vaihtelevan siinä kahden ja kahdentuhannen välillä
 Omalaatuinen psykoterapeutti. 

Hän tuntuu hoitavan potilaitaa aivan omalla tyylillään,  mutta hänen palvelunsa ovat erittäin edullisia.  Tarvittaessa Lukjánilta sujuu myös manaukset, erilaiset juomat teestä lemmenjuomaan ja toimittaapa hän toisinaan milloin minkäkin alan erikoislääkärin virkaa. Häneltä löytyy mielipiteitä ja kokemusta kaikesta tai ainakin hän väittää niin. Lukjánin taustoista ei tunnu kukaan tietävän mitään. Hän ilmestyi kuin tyhjästä ja pisti pystyyn yksityisen terapiaklinikkansa. Hänellä ei ole muuta perhettä kuin siskonsa, jonka auttava käsi on aina valmiina. 

 Viktor Smith
Hän ei paljasta sitä
Elämäntapavampyyri

Viktor on todellinen vampyyri fani, jopa niin kovasti, että väittää kivenkovaa olevansa sellainen. Hänellä tosin saa kesäisin tahtomattaan kauniin rusketuksen ja hän pyörtyy nähdessään verta.Viktor on töissä Lilin ompelimossa ja hänen kuolon kylmissä käsissään syntyy melkein mitä vaan. Hän ei kuitenkaan mainosta ammattiaan ja on vaatinut Liliä pitämään salaisuuden. Olisihan nyt ompeleva vampyyriruhtinas vähintäänkin nolostuttavaa.


 Jackson Star
32
Star Barin omistaja

Jackson teki kovasti töitä saadakseen suvussaan kulkeneen pikkuisen Star Barin menestymään. Nyt tämä kyseinen klubi on tähtien vakiomesta ja moni luopuisi vaikka käsivarrestaan VIP-oikeudet saadakseen . Jacksonilla on siis kaikki mitä parhain päin, kun rahaa tulee vaivatta ovista ja ikkunoista. Kuitenkaan miehen onni ei näytäkään löytyvän muhkeasta pankkitilistä tai pullonsuusta.


 Liam White
39
Pankkivirkailija
 Ahkera ja hiljainen mies, joka tuntuu katoavan massaan. Liam ei pidä meteliä itsestään ja hänen ystävällisyyttään käytetään helposti hyväksi, milloin auton lainaamisen ja milloin ilmaisen yösijan muodossa. Eikä hän tunnu laskevan ylityötuntejaan pankkivirkailijalle sopivalla tarkkuudella. Liam ei suutu koskaan tai tunnu edes ärtyvän kaltoin kohtelusta. Liam on usein hermostunut ja inhoaa esiintymistä. 

Täysin päinvastainen persoona sen sijaan on Liamin alterego on Dolly White. Illan hämärtyessä tämä nainen suunnistaa kaupungin parhaisiin bilepaikkoihin ja valloittaa niin tanssilattiat kuin yleisönsä sydämet. Dolly rakastaa esiintymistä ja hän tienaakin brändi kenkänsä ja laukkunsa tanssimalla, laulamalla ja viimeisimmällä innostuksella stand-up-keikoilla. Dolly on äänekäs, räväkkä ja hänen ylitseen ei kävele kukaan. Hänessä on diivan vikaa, mutta myös jotain lämmintä äidillisyyttä. Dolly uskaltaa puolustaa heikompiaan ja hän kulkee omia polkujaan. Harva kuitenkaan osaa yhdistää tätä seireeniä mitäänsanomattomaan Liamiin.

 Max McGrath
37
Kuntosaliyrittäjä

 Max on yhdellä sanalla nallekarhu. Max rakastaa urheilua, mutta hänen kilpailuviettinsä tuntuu olevan olematon. Hän toimii kuntosalinsa yhteydessä asiakkaidensa personal trainerina, mutta mitään kilpaurheiluvalmentajaa hänestä ei saa. Hän on rauhallinen ja hänellä tuntuu riittävän kärsivällisyyttä rajattomasti. Hänen maailmansä pyörii viisi vuotiaan poikansa Loimun ympärillä, jonka kanssa hän kahden asuu. Loimun äidistä puhuttaessa Max vaikenee tai korkeintaan mutisee jotain hyvin epämääräistä. Loimukin tuntuu vielä tyytyvän tietoon että äiti asuu ulkomailla, eikä työnsä vuoksi voi olla heidän kanssaan. 

Kosti "No-Face" Happo
34
Bubin omistaja

Hän ei pidä lempinimestään, mutta ei oma nimikään erityisemmin tunnu kiinnostavan. Jos nimi on enne niin ainakin tämän herran kohdalla se oli turhankin todellista. No-Face ei puhu lainkaan menneisyydestään, mutta moni uskoo, että siihen liittyy vähintäänkin jotain hämäräperäistä. Kuitenkaan mies ei nykyään aiheuta kenellekään (paitsi liikaa juoneille asiakkailleen) harmia. Hän on helposti hermonsa menettävää sorttia ja hän joutuu usein laskemaan useampaan kymmeneen bubin asiakkaita palvellessaan. Hän ei pyri muodostamaan ystävyyssuhteita, mutta jostain syystä Casper tuntuu tunkevan hänen seuraansa turhankin usein, muunkin kuin karaokeiltojen biisivarausten vuoksi.

_______________

Jeh... olen ylpeä No-Facen nimestä XD
Ensimmäinen suomalaisen sukunimen saanut hahmo

2 kommenttia:

 1. Mahtavia hahmoja ei voi muuta sanoa!! Kosti Happo on kyllä ihan paras, ilahdun aina suuresti kun huomaan että hän esiintyy postauksessa! :)

  Elämäntapavampyyri on kanssa kiintoisa hahmo, yleensä vampyyrihahmot on sellaisia perinteisiä mutta tämä eläytyvä vampyyrinfanittaja on kyllä tuore juttu nukkehahmona!

  Voisin kuvitella että kaikkia näitä hahmoja olisi kiva myös roolipelata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkisin koitin keksiä No-Facelle jotain tyylikästä nimeä, mutta eihän se raukka sellaista saanut ja olen tykästynyt tuohon sen myyntinimeen jo liikaa. Niin kävi Liaminkin ja monen muun kohdalla.

   Viktorin päätyminen elämäntapavampyyriksi oli kyllä ihan sattumaa XD Mutta näin siitä tuli voimakkaampi hahmo kuin mitä oletin. Ostin pojan lähinnä koristeeksi ja kun halvalla sain. Nyt tykkään tuosta hahmosta paljon <3

   Köh köh... Näistähän kukaan ei ole saanut pohjaa vanhoista roolipelihahmoistani... Ei varsinkaan Lothar ja Max *viheltelee*

   Poista