sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Päiväunelmia osa 1

Minusta on mielenkiintoista lukea haave-postauksia. Niistä aina löytää jotain uutta (mistä alkaa itse haaveilla). Ajattelin nyt toteuttaa itse tällaisen. Tosin jätän nämä ikisuushaaveeni, jotka olen varmaan joka ikisessä haasteessa maininnut niin pois tältä listalta XD

Suurintaosaa näistä tuskin koskaan on varaa hankkia, mutta mitäpäs moisesta ^_^


Chinoiserie Red Moon Silkstone Barbie

Verushka Silkstone Barbie

Pitkään olen haaveillut hankkivani edes jonkun Silkstone Barbien. minusta nämä viirusilmät ovat todella kauniita ja jotenkin sarjakuvamaisia. Suuresti minulle ei ole väliä mikä Silkki olisi se ensimmäinen, mutta jos kaikki olisi mahdollista haluaisin toisen noista. 


True Hope Bratz 
Yasmin, Cloe & Cameron
True Hope Bratz nuket julkaistiin syövänvastaisen kampanjan yhteydessä ja ovat siitä asti houkuttaneet minua. Myös kalju Barbien kaveri ja kolme Moxieta on julkaistu, mutta ne eivät iske minuun niin paljon. Minä sairastin luusyövän 13-vuotiaana ja ei se kaljuna oleminen mikään kauhea asia minulle ollut. Sen johdosta nautiskelen edelleen vapaehtoisesta puolikaljusta ^_^ Ompelin silloin hieman miun Cloe-nukelle vaatteita sairaalasängyssä niin kai sen vuoksi Bratz olisi näistä se jonka haluaisin. Silloin en vielä nukkeja keräillyt, vaan leikin itseäni nuorempien kavereideni kanssa niillä. Mutta hitsikkä jos olisin silloin tiennyt että aikuisetkin keräävät nukkeja niin olisin ehkä kehdannut enemmänkin touhuta nukkejeni kanssa.Pidän Barbie muksuista ja voiko olla söpömpää kuin pikkuinen Tommy Batmanina? Catwoman ei nyt ole niin söpöinen, mutta eihäs se haittaisi kun Batman <3 <3 <3 Minua kiehtovat myös muut Barbien Batman julkaisut. Erityisesti want-listallani on tähän uuteen Batman VS Superman leffaan liittyvä lepakkomies. Mut Tommy on söpömpi niin ei pilata fiilistä rujolla Kenillä, hah.

 Pure Neemo Sweets A la Mode
 Cream Anmitsu Yuzuha & Peach Pie Maya

Alice's Tea Party - March Tea Party
Mad hatter Aoto & Clock Rabbit Yuta

Nuo nimet... en ole ollenkaan varma niistä. Tiedon kaivaminen tällaiselle, joka ei ymmärrä Azoneista mitään muuta kuin että ovat söpöjä, on vaikeaa. Aluksi olin heikkona vaan näihin poikiin Yutaan ja erityisesti Aotoon, mutta en minä kauaa voinut vastustaa noita ylisöpöjä tyttöjäkään. Olisivat täydellisiä kahvila-dioraamaan. Anime nassuihin suhtautumiseni käy välistä vuoristorataa, mikä osittain johtuu siitä etten ole varma haluanko maksaa näistä niitä hintoja joissa ovat. Ja näiden ostaminen tuntuu myös hankalalta, kun uutuudet myyvät loppuun niin pian ja jälkimarkkinoilla hinta osaa olla mielenkiintoinen. 

Monster High Gore-geous Ghoul Beast Freaky Friend

Ei sitten yhtään pidempiä nimiä -_- Tämän hetken kiinnostavin ja mahdollisin laumaani liittyvä nukke on tämä noin 70 senttinen vihreämpi monsteri. Kerroinkin aiemmin haaveilevani vihreästä hartsinukesta ja tämä tyty vastaisi siihenkin tarpeeseen. Voisin meikata neidin uusiksi mäntsäämään BJD porukkaani. Näillä ei ole maalattuja silmiä vaan Blythejen tapaan nappia takaraivosta painamalla saa esiin uuden värisiä silmiä. Lisäksi mukana on tuo maski, jonka voi laittaa nukelle. Sekin sopisi niin tätä nukkea kaipaavan hahmoon. Vähän tosin mietityttää, kun joidenkin ihmisten kuvissa ja videoissa tuo vihreä tyty näyttää ihan siniseltä. Kai sen asian kanssa voisi elää, mutta pikkaisen kirpaisisi. Osaahan tämäkin olla nyt hinnoissaan, mutta uskoisin jos tälle mallille on menekkiä niin tulee lisää tämän kokoluokan nukkeja ja ei tarvitse maksaa Ebayn ja Amazonin ryöstöhintoja ja - postikuluja.

***

Tässä muutamia haavenukkeja. Iskikös mikään?


2 kommenttia:

 1. Kivannäköisiä nukkehaaveita! :) Ja mukava postaus, minusta nukkemaku kertoo paljon harrastajasta itsestäänkin.

  Ai niin, aina unohdan nuo isot Monster High-nuket... sellainen olisi kyllä kiva. Sininen tai vihreä. Ovatko muuten Monster High-nuket hiukan jäämässä pois suosiosta? Ihan kuin Suomessa ei hypetettäisi niitä enää niin paljon kuin jokin aika sitten?

  Myös nuo True Hope Bratzit ovat hienoja ja persoonallisia nukkeja hyvällä asialla.
  Batman-fanina olisin iloinen jos näkisin tuota Bät-Tommya blogissasi joskus! :)

  Pitäisi itsekin tehdä tällainen postaus nyt kun nuket ovat taas alkaneet kiinnostaa siinä määrin että voisi harkita uusiakin! :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monstereissa tämä iso tyttö Gooliope taisi nostaa hieman myyntiä niin tuntuvat nyt panostavan näihin isoihin. En sitten tiedä meneekö monsterit miten kaupaksi lapsille, kun elän tässä keräilijöiden omassa kuplassa, missä innostus ei ole vähentynyt. Mutta pari vuotta sitten ollut huippu oli jotain niin jännää. Näitä hankkivat silloin jopa sellaiset tuttuni koristeiksi, jotka eivät nukeista niin välittäneet.

   Niinkin erikoisessa paikassa kuin Mandarake olisi ollut Batman Tommya myynnissä. Harmittaa kun ei ole rahaa. Olisi niin ihana ja aivan loistava matkamaskotti. Tosin olisi noita Tommyja jo nytkin ottaa reissuihin.

   Olisi niin kiehtovaa lukea siun nukkehaaveista! Postausta odotellessa ^_^

   Poista