sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Seniori

Suuressa Snadissa Vantaan Energia areenalla on tullut parina vuonna käytyä ja en ole siitä tänne jaksanut postailla. Tänään kuitenkin löysin innostusta tämän ensimmäisen Snadini löytöön


En ole ihan varma, mutta mitä olen netistä koittanut tätä neitoa bongailla niin kyseessä voisi olla Barbien kaveri Malibu Christie. Ainakin työtön meikki ja kropan värien muutokset ovat samanlaisia. Lisäksi myyjä sanoi nuken olevan 70-luvulta.

 Uimapuku tai kengät eivät ole tyttösen omia vaan kaivoin ne laatikoistani. Taitaa tosin olla että neiti saa pitää nuo <3


Christie kustansi minulle kympin ja toki siihen hintaan neidissä on vaurioita. Onneksi hyvin vähän meikissä, mutta tukka on jäänyt jonkun kampaamon lattialle. 


Mutta minä ihastuinkin juuri tähän lyhyeen tukkaan kun neiti viittilöi minulle korissa, jossa oli myytävänä. Tarkoituksena olisi lisätä hieman tukkaa alkuperäisen sekaan ja saada aikaiseksi jotain 20-lukuun viittaavaa kampausta. Tuo tukka on tosi pehmeä ja niin hyvässä kunnossa, että olisi säälikin poistaa se, että saisi Christielle alkuperäisen mittaisen tukan.


Hänen nimekseen saattaa jäädä Christie.


Mutta katsellaan, mitä tuleman pitää

2 kommenttia:

 1. Olen halunnut käydä Suuri Snadissa mutta jotenkin aina onnistuu käymään niin että on jotain muuta samaan aikaan. Höh.

  Mutta ihana uusi nukketuttavuus sinulle tarttui mukaan! Tuo kampaus on tosi tyylikäs, ja taatusti nukke herää vielä uuteen kukoistukseen käsissäsi! En malta odottaa, Christie vaikuttaa mahtavalta persoonalta. Ja neon pinkki on aina hyvä väri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snadi on kyllä käymisen arvoinen. Sieltä löytyy vähintäänkin kivoja proppeja harrasti sitten mitä nukkeja vain. Ja tietysti kaikki ihana jota töllistellä ^_^

   Haikailin jotain vintage-tyttöä kun aloin keräillä nukkeja niin tässä aika iso haave toteutui. Lisäksi tummaihoiset nuket ovat heikkouteni niin Christie on täydellinen löytö. Ihan hyvä myös ettei ole priima kunnossa, koska enhän minä silloin uskaltaisi sitä edes hyllystä pois ottaa, ettei arvo putoa XD Vaikka tyty on aika vanha niin ei sen aikakauden nukeilla ole kuin jokunen kymppi arvoa, jos on vikoja.

   Poista