sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Tuiki tavallinen torstaiTällä kertaa nukke blogin näkökulmasta erikoisempaa postausta. Minusta monissa lifestyle blogeissa on näitä "minun päiväni" postauksia ja minusta ne on tosi kivoja *vink vink*. Loimu pääsi tutustumaan millainen päivä minulla olikaan torstaina.


 Päivä alkoi aikaisin ja ensimmäisenä kipitin Kelalle viemään terapiaan liittyviä lappusiani. Mukavinta sinne mennessä on, kun voi kulkea sankarihautausmaan läpi.


Opin pitämään hautausmaista Varkaudessa asusessani. Oli rauhoittavaa kävellä ja vain olla siellä. Kuopiossa ei tule aivan samaa fiilistä, koska porukkaa kulkee siellä niin paljon. Siksi en ole aikaisemmin nukkejakaan kuvannut siellä, vaikka mieli tekisi. Ehkä joskus uskaltaisi.

***


Torstai oli tosiaan hyvinkin tavallinen päivä. Erikoisinta taitaakin olla tämä "selfie" kuntosalin hississä, minne lampsin paperien pyörittelyn jälkeen. Olen "huono" treenaaja, kun en ota duckface kuvia joka käyntikerralla ja jaa niitä muille XD Ehkä minä en vain ymmärrä punttiksella kuvien räpsimistä. Ainakaan miun treenaamiseni ei ole niin hehkeää, että naamakuviani kukaan tahtoisi nähdä, hah.


Loimu laittoi omat                              Sitten treenivaatteita vaihtamaan.
pikku kenkänsä kaappiin <3               Miksi minulla ei ole söpöä häntää
                                                                trikoissani?


Ettette pääse kuvittelemaan minun olevan supertehokas treenaaja, niin kuva salin minulle niin rakkaasta kahviautomaatista <3 Mutta jonkin tutkimuksen mukaan, kahvi tehostaa treenisuoritusta! Siksihän minä vain...
Loimu: *pyörittää päätään*


Yleensä olen tosi ilonen, että salilla on hämärää ja ei edes aina radio päällä. Kuitenkin se toi pulmia Loimun kuvaamiseen kännykällä. Mutta oli kenties hyväkin viedä poju pukukaappiin jäähylle. Hänellä on hieman liian suuret luulot itsestään alle vaaksan mittaiseksi viisivuotiaaksi.

Kuntosali on minusta mukavin urheilumuoto ja ensisijainen syyni käydä onkin se, että minulla on hauskaa. Olen kai hieman putkiaivoinen adrealiini riippuvainen, sillä salilla käynnin jälkeen yleensä päivästä tulee muiltakin osin hyvä, kun energiaa riittää.  Tuntuu, että jopa ajatukset juoksevat järkevämmin.

***


Salilla riehuttua ja pikaisen kauppareissun jälkeen jouduimme kuin jouduimmekin kotiin menevään bussiin. Tiukkaa tosin teki, koska en pitänyt erityistä kiirettä, sillä bussin olisi pitänyt mennä jo viisi minuuttia ennen. Mutta iloksi ja onneksi se oli myöhässä ^_^

Kirsikka laukun sain puolisoltani joskus kirppistulijaisena. Se on ehta Vuitton piraatti, mutta eroaa niin paljon aidosta, ettei kukaan mene halpaan. Eikä miun mies tiennyt, että se on jonkin merkkilaukun kopio. Rakas veska se on, koska hän on sen minulle hankkinut. Muuten karsastan piraatteja oli ne kuinka laaduttomia tahansa tai kaukana alkuperäisestä. Mutta varmaan miunkin vaatekaapista löytyy kaikkea joltain kopioitua, kun en vaatteista kauheasti tiedä ja ostelen miltei kaiken kirppikseltä.

***


Mies oli töissä vielä, joten itsekseni mussutin kotona edellispäiväistä pinaatti-juustolasangea. Minulla on pahatapa lukea sarjakuvia - erityisesti Akua - ruokapöydässä. Hyllystäkin löytyy useampaa kovakantista niin Don Rosaa, Kari Korhosta kuin näitä teemallisia kokoelmia, kuten Ankalliskirjallisuuden klassikoita ja Ankkojen mailmanhistoria. Puoliso on sitten hoitanut näiden lehtien tilaamisen. Olen ihan koukussa kännykästäni löytyvään Ankkarin Lataamoon...

Olisi niin tehnyt mieli sohvalle katsomaan tallentamiani Olipa kerran jaksoja, mutta minulla on kauheasti rästikursseja koulusta, joten koitan tehdä niitä kesällä. Tietsikka auki ja pienen blogeihin ja foorumeille harhautumisen jälkeen, jotain kivaa musiikkia Youtubesta ja hommiin.

 Koska minua ainakin kiinnostaa ihmisten taustakuvat! Discord My Little Ponysta on vaan aivan ehana <3 <3 <3 Tuo on parhaasta kohtauksesta. Discord on minulle ainoa syy katsoa poneja.


Olen keskittynty opiskelemaan 3D mallinnusta ja toivoisin saavani tehdä sitä työkseni joku päivä. Kovasta yrityksestä huolimatta koulutehtävien tekeminen ei sujunut, joten mallintelin sitten huvikseni jonkinlaista kättä. Minulla on kotona Rhinoceros ohjelma, jota opettelen käyttämään. Vielä kun löytyisi sitä intoa tehtäviin.

Loimu tahtoisi niin painaa deleteä...

***

Mies tuli kotia ja kuten tavallista olin täysin  unohtunut mallintamisen maailmaan. Ei mitään ruokaa kullalle ja minullakin jo mojova päänsärky, koska en ollut muistanyt syödä mitään sitten puolen päivän lounaan. Kello lähenteli tässä seitsemää... Loimu auttoi pilkkomaan perunoita ja kasviksia kalakeittoon.


Loppuillan vietin katsellen miehen pelaamista pleikalla ja jatkaen ikuisuus ristipisto-projektiani. Tuosta tulee tuollainen kannu jossa on vaaleanpunaisia kukkia ja pohjana on punainen essu. Vielä kun olisi jokin lolitamekko, joka edes jotenkin mäntsäisi punaiseen. Tosin sen hankkimisella tuskin on kiire... Minusta ristipistojen tekeminen on tosi rentouttavaa, mutta minulla on vaikeutta keskittyä (yhtään mihinkään hah). Siksi niiden valmistuminen kestää ja ehdin siinä välissä ostaa useamman uuden ristipistolehden -.-' Mutta kun on niin kivoja kuvia.

Vielä iltateet ja sitten nukkumaan <3 Maito-oolong on tosi herkkua ja tuo onkin viime Helsingin reissullani Ouncesta ostamani. Rakastan teetä, vaikka olen oppinut kahviakin juomaan (koska kuntosalin automaatti köh köh), mutta tee on ihan parasta, kun haluaa hemotella itseään ja rentoutua. Taivaat räjäyttävää oli 2015 Helloconin teepaja, jossa pääsin maistamaan eron väärin ja oikein haudutetun teen välillä. Nyt ei tulisi mieleenkään kaataa suoraan kiehuvaa vettä teenlehdille, vaikka mittarin kanssa en jaksakaan olla vettä mittailemassa.

***

Sellainen torstai
^_^

4 kommenttia:

 1. Kiva idea tällainen nukke my day :)
  Ooh, 3D mallinnusta! Jossain conissa (Desucon 2015 se olikin: https://www.youtube.com/watch?v=hSHMIr8XqXo) käytiin kuuntelemassa luentoa siitä, miten animessa käytetään 3D-animointia ja miten se oikein syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaahan tuo on kuin animaatioissa pohjimmiltaan. Tosin miun ohjelmalla animaation tekeminen olisi murhaa XD Lähinnä haluaisin tehdä mallinnuksia 3D tulostettavaksi ^_^ Ehkäpä joskus olisi varaa omaan tulostimeen. Hyvä haaveilla kun en ole kertaakaan saanut mitään tulostuskelpoista aikaiseksi hah. Mutta jospa se tästä.

   Poista
 2. Eikäs! Vallan mainio postaus!! :) Pikku Loimu on kaikissa kuvissa niin edukseen, etenkin tuo painonnostokuva!!! Pieni rosoisuus vaan sopii kuvan teemaan.

  Hauska päivä näytti olevan sinulla ja Loimulla! Ooh 3D mallinnusta! Wow! Haluaisin oppia itsekin niin voisi tehdä kaikenlaista jännää 3D tulostimella tuutattavaksi! :3

  Ensi kerralla päiväpostaukseen Saturne mukaan! :'D

  Voisi kokeilla tätä itsekin joku päivä! Tai vaikka työ-, opiskelu- ja lööbailupäivästä erikseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Blender on ilmainen ohjelma jolla voi mallintaa ihan ammattitasoisesti (ja tehdä animaatiota, hurrrr <3). Sitä haluaisin alkaa Rhinon ohessa opettelemaan. Ja 3D tulostimet halpenee koko ajan, että pian niitä on joka kodissa XD

   Oi, kaikenlaisia päivä postauksia vaan kehiin! Veikkaan että Saturnen hahmoon ei sopisi aivan yhtä vaitonainen tarkkailu kuin Loimulla XD Siitä tulisi mainio farssi, hah. Ehkäpä joku kotipäivä Saken seurassa.

   Poista