sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Suuri Snadi 2016

Lauantai käytiin Suuressa Snadissa hengaamassa. Oli siellä taas kaikkea ihanaa <3

Lothar pääsi mukaan. Kenties ollut herralla tavoitteena etsiä uusia musikaalisia lupauksia.

 Kaikkea ihanaa pientä ihmiset osaa väkertää. Vähän huonosti vaan kuvailin, kun tämä oli lähes ainoa onnistunut myyntipöytä kuva.

 Minu asuntomessujen teemana oli lyhdyt. Arvata saattaa että mielikuvitus leijaili paluumatkalla jokaisen huoltsikan lahjatavara pisteessä.

 Nigelin tuttuja siellä?

 Minusta oli yllättävää että monen lyhdyn teema oli puutarha. Ymmärrän että niistä tulee kasvihuone fiilis, mutta minulle lyhdyt liittyy niin vahvasti talveen, että ihmettelin asiaa.
 Tämä oli niin miun lemppari. Jonah Jameson siellä XD

 Tämä oli kasvihuoneiden kartano

 Figuureja!

 Tämä oli niin symppis talo

 Kilpailuteema oli Säilyttimen salaisuudet. Tässä olikin toinen Nigel XD

 Minusta tämä oli niin oivaltava. Ei olisi tullut mieleen pukukaappi

 Niin paljon kaikkea pientä kivaa.

 Narniaan

 Myyntipöydissäkin on usein esillä huoneita ja nukkekoteja. Muutama halloween teemainenkin huone löytyi.

 Rautatiet kiehtovat, mutta onneksi meillä ei ole tilaa. Liikaa keräilyn aiheita jo muutenkin. 

 Tämä lego huvipuisto oli jotain niin siistiä! Räpsin kauheasti kuvia ja tutkit tätä onnessani. 

 Kaikki laitteet liikkuivat mikä oli upeaa.

Ja Lothar pääsi hengailemaan Nukke- ja leluyhdistyksen pöydällä. Neiti esittelee muotinukke kokoelmaa. Lotharia ei näytä kiinnostavan.
 
Mutta eräs laulaja lupaus kuitenkin kävi keskustelemassa managerimme kanssa. 

***

Oli niin hauskaa taas! 
Ostoksista tulee sitten erillinen postaus, koska... vahingossa kaapitin jo osan. Mutta saimpahan innostuspäissäni järjestettyä vitriinin ja sinne mahtui enemmän porukkaa.

6 kommenttia:

 1. Oi joi, miten paljon kaikkea pientä ihanaa tuolla oli! *o* Kyllä ihmiset jaksaa näperrellä :D Vähänkö söpö tuo Narnia-asetelma! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla vaan hermot riittäisi. Ehkä hyvällä fiiliksellä just ja just itselleni näpertää, mutta että muillekin pitäisi. Harmitti kyllä kun koko luokka niin harvassa asiassa mäntsää muotinukkeihin, vaiklen kovin kriittinen olekaan.

   Poista
 2. Suuri Snadi oli oikein hauska, mutta odotin että olisi ollut enemmän keräilyleluja kaupan... Tosin voi olla, että kun ne ihan aamusta ehtinyt perille vaan lähemmäs puolta päivää niin parhaat palat olivat jo menneet.

  Kivoja kuvia sait tapahtumasta napsittua ja Lotharillakin on näemmä ollut viihtyisä päivä. :) Hauskoja nuo kuvat Nukke- ja leluyhdistyksen pöydältä! Kivaa että myös lelut pääsevät tekemään kontakteja lelutapahtumassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna oli kyllä tosi huonosti, muuta kuin nukkekoti juttuja. Joskus joku möi Silkstone Barbieita ja olin haaveillut että hankin jonkun kivan Snadista. Tosin mekin oltiin vasta puolen päivän aikaan siellä, joten onhan ne voineet mennä.

   Usein on TheBdoll foorumin porukkaa tuolla yhdistyksen pöydällä jolloin pääsee kuvailemaan siihen. Se on tosin vähän sellainen "sinun täytyy tietää" -asia. Ei tuota kuvailu mahdollisuutta mitenkään siellä esitetä.

   Poista
 3. Hauskaa bongata Mildred ja Nicola täältä blogistasi! Oli kiva tavata Snadissa. :) X.

  VastaaPoista