maanantai 21. marraskuuta 2016

Suuri Fabio Jr. VS Kenit haaste

Käykäämme taistoon!
 Fabio Jr. vastaan Casper & Jacksoooon!
(eli feikki vastaan uudempi & wanhempi Fashionistas kroppa. Tätä wanhempaa löytyy myös mm. My Scene pojilta ja Mattelin Legolakselta pienin eroin.)

Tervehtikää vastustajia. Käyttäydytään sitten herrasmiesmäisesti. Ei purra, raavita tai heitetä kengällä.

*
Aloitetaan vain pystyssä pysymisellä tämä taisto.

Sanotaanko että kohtuu kaikilla. Jacksonilla on aika etukeno meininki. Fabio Juniorilla vähän maailman omistajan elkeet, mutta sitä ei voi laskea miinukseksi. . Casper loistaa tässä hommassa. Pojan voi vaan tökätä minne haluaa ja pysyy se siinä. Tästä osiosta ei voi jakaa pisteitä.

*

Seuraavaksi vähän jalkojen ja käsien liikeratojen tarkastelua.

 Jackson kerää pisteet tästä, vaikka käsien kulma jää aavistuksen jälkeen Junioria. Casper jää kyllä auttamatta huonoimmaksi. (Kaikkien piti nojata taustaan...että en ole tehnyt mitään eeppistä posetuksen suhteen.)

*

Seuraavaksi pitkittäisspagaatti (kiitos Wikipedia). Pojat yrittävät myös osua kädellä nenäänsä. Siirrymme samalla uima-asu kierrokselle.

 Jackson vetää aavistuksen paremmin kuin Junior, joten wanha Fashionista kroppa vetää pistesaaliin. Casperilla näyttää olevan vähän paikat jumissa.

*

Ja poikittaisspagaatti...
Koska kuva-ala on rajallinen niin vähän taiteellisempi suoritus. Jackson ja Fabio Jr. vetävät aika samanlaisen tuloksen, joten heille tasapisteet. Casper häpeä!

*

Kokeillaampas istumista.

 Jackson menee niin kippuraan että tasapaino on muisto vain. Fapio Jr. on tuttuun tapaan toisella sijalla ja Casper taas jumbona...

*
Lopuksi vähän mallikävelyä.

 Fabio Jr. saa parhaiten jalkansa ristiin ja saa pisteet tästä osiosta. Jacksonillakin hyvä. Mutta Casper... toisaalta onhan tuo söpö ja ainoa joka oikeasti pysyi pystyssä. 

(tässä vaiheessa kannattaa sulkea taustamusiikit ^_^)
***

Ja meillä on voittaja! *palkinto*

 Jackson eli wanha Fashionistas kroppa jota ei kaupoista saakaan. Jippii -.-'
Jackson: Torilla tavataan. Tai oikeastaan ei... siellä on märkää. Ja sellaista märkää josta en pidä.

***
Todella hyvänä kakkosena *palkinto*

Fabio Jr: Haluan kiittää senseitäni Fabio senioria. Ilman hänen innoitustaan en olisi nyt tässä.

***
Ja kolmantena... *palkinto*
Jackson: Älä nyt itke Casper.
Fabio Jr.: Ei hätää. Sinulla on näteimmät varpaat ja rannenivelet.

8 kommenttia:

 1. Voi eii, tuo vika kuva! Casper-parka on niin pettynyt X'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahinta tässä on se että Casper on hahmoltaan sellainen bailaaja mies. Ehkä hän on tanssinut niin että paikat on aina jumissa XD

   Poista
 2. Todella hauska ja havainnollinen vertailu! Jackson taitaa olla sama nukke kuin oma Richardini, joka näkyy Silky Streetin uusimmassa jaksossa. :) X.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli hauska tehdä ^_^ Niin näyttää Richardissa olevan samaa näköä. Taisi olla sporty tämä miun Ken.

   Poista
 3. Vitsit miten hyvä kilpailu! En olisi arvannut Wanhaa Fashionistapoikaa noin elastiseksi. Sinun olisi pitänyt vielä ottaa se kykykilpailuiden tanssiosiokin mukaan niin oltaisiin nähty lantion sivuttaisliikekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsikkä kun unohdin tuon. Minun piti kuvata sellainen, mutta kuumepäissäni sitten jäi kuvaamatta. Ehkä se olisi ollut jo liian iso nöyryytys Casperille.

   Poista
 4. Kiitos tästä! Nyt kyllä perattiin jyvät akanoista... tai eipäs mitään kyllä he kaikki ihan kiitettävän arvosta jumppasivat!

  Mainioita nuo pikkuiset baarijakkaratkin! Sinulla on niin paljon kivoja proppeja.

  JA parhaus: "Ei hätää. Sinulla on näteimmät varpaat ja rannenivelet." MINÄKIN ajattelin postausta lukiessa että tämä nukke kompensoi liikeratojen puutetta kropan komeudella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Casperin jumppausta ei ehkä voi edes kiitellä XD Ihan palikka ja silti on mennyt uudet Fashionistas miehet tästäkin pahemmaksi; ei enää edes polviniveltä -_-' Ei siis hotsita uusia poikia ostaa. Mutta nättejähän ne on kuten Casperkin.

   Tarviisin jostain vielä toisen jakkaran niin elämä olisi tuntuvasti helpompaa. Muotinukeille on kyllä kaikenlaista härpäkettä kertynyt. Pitäisi kuvata joskya oudoimmat propit tai sellaista.

   Poista