sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Wanhusten joulu

Vanhempieni ei tarvitse loukkaantua otsikosta, vaikka kuvat on heidän luonaan otettuja. Tarkoitan vanhuksella näitä leluja...ehkä ~

Halusin kuvata ensimmäisiä Barbejani. Monica (Ruffle Fun 1994) on ensimmäinen oma nukkeni. Haluaisin saada häneltä kadonneet kengät ja huivin taas omistukseeni. Mekko on tallella onneksi, mutta useimmin Monica hengaa tässä pinkissä mekossa.

Holly (Bubble Angel 1994) on toinen saamani nukke. Holly on aina ollut minulle enkeli hahmo eikä keiju. Olin hämmästynyt aikuisena kun alkuperäisessä nimessäkin hän on enkeli. Hollylla on myös asu tallessa, mutta kengät, sauva ja sormus ovat hävyksissä. Ne haluaisin myös hankkia takaisin. Tosin Holly ei myöskään oikeastaa käytä alkuperäistä asuaan. 

Nukeillani on vahvat teemavärit. En tiedä miksi, mutta se helpottaa vaatteiden tekemistä ja valitsemista. Haluaisin tehdä jonkin listauksen teemaväreistä ja tyyleistä. Pitää miettiä kuinka toteuttaisin sen.

 Holly on ollut aina minusta hyvin kaunis nukke. Monica parka joutui usein olemaan leikeissäni joku isoäiti jne... XD

 Olen niin iloinen että Hollyn kiharat ovat noin hyvin säilyneet, kun ottaa huomioon että se on vähemmän huolellisen lapsen käsittelyssä ollut.

 Haluaisin kaikille nukeille oman pikku laatikon jossa olisi kyseisen nuken vaatteet, kengät ja tavarat. Nuo kengät ovat löytäneet kyllä omistajansa. Neidellä oli täydelliset juhla lookit <3

 Monica: Hyvää Uutta Vuotta kun emme ehtineet jouluksi blogiin ^_^
Holly: Uuden Vuoden juhliin asummekin olisivat sopineet paremmin.

 ***

Tässä onkin minun uusin "vahus" seuraavaksi.
 
 Instagrammia seuranneet ovatkin jo nähneet vilauksia Nubarusta <3 <3 <3 Tässä pienenä mainoksena niille joita Bionicleni kiinnostavat niin loin niille oman instan Finnicle_bio (En lisää enää uusia Bionicle kuvia Sante Rana tilille.). Uudesta instasta löytyy myös vanhat Bionicle kuvani, kuten joulukalenteri.

 Takaisin Nubaruun. Ostin Huuto.netistä randomin laatikon vanhoja Bioniclejä ja voi miten onnessani olin kun tämä pikkuinen  sieltä löytyi. Nubaru on 2002 julkaistusta Boxor setistä. Itse Boxoriin minun pitää muutamia paloja ostaa, kun puuttui mutta tämä pikkuinen oli saanut osansa pidettyä messissä. 

 Nubaru on taitava keksijä. En sitten tiedä millainen hänestä täällä tulee. Jotenkin kuitenkin pidän pikku insinööristä. Ehkä hän saa pitää ammattinsa.

Ainakin hän voi toimia koristeluvastaavana ensi joulunakin ^_^ 

4 kommenttia:

 1. Olipas hellyyttävä postaus! Minusta on aina kiva nähdä niitä leluja, joilla lelu/nukkeharrastajat ovat lapsena leikkineet. Upea tuo Holly, tykkään noiden siipien muodosta.

  Onpa Nubaru suloinen! :D Instassa olenkin hänen seikkailujaan jo joulukalenterissasi ehtinyt seuraaman. Minusta keksijä-insinööri olisi hyvä hahmo! :3 Tykkään pellepelottomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava ettei tämä ollut tylsä ^_^ En oikein keksinyt mitään hauskaa. Rakastan Hollyn siipiä. Muistelen vaan että huonosti niillä saippuakuplia tuli lapsena.

   Nubarusta on tulossa jonkinlainen maskotti. Olenkin halunnut sellaisen. Se on sopivan pieni ja irtoavia osia on minun otusteni mittapuulla vähän. Ehkä hänestätulee keksijä-insinööri-maailmanmatkaaja ^_^

   Poista
 2. ensimmäinen barbie-keräilijä jota seuraan! :D vihdoin löysin uuden blogin ^_^ kivoja kuvia joululta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnia olla ensimmäinen ^_^ Kiitos kovasti kehuista <3

   Poista