perjantai 21. huhtikuuta 2017

Barbie-thon

TheBdoll foorumilla on tämän viikonlopun nukkeilu maratooni Barbie-thon. Eräät foorumin jäsenet ovat keksineet erilaisia tehtäviä ja niitä voi viikonlopun aikana toteuttaa. Lisäilen pikkuhiljaa tähän posteukseen kuvia, mutta kerron tapahtumasta enemmän kun se on ohi. 

Tehtävänä oli tuunaus projektin aloittaminen, jatkaminen tai valmiiksi saaminen. Minulla valmistui tällainen vampyyri neitonen. Hampit olen tehnyt vaan liimalla. En tosin tiedä mitä tällä teen, kun tulin jo kriittiseksi värimäntsin suhteen tälle varatusta kropasta.


Ilmeni minullekin yllätyksenä että Lothar on Tren ja Sarahin kummi. Iski vain sellainen ajatus, että siitä saisi kehiteltyä jotain jännittävää.


Aarteenmetsästys tehtävässä piti löytää jotain pinkkiä.

Ruoka joka sopisi Barbien pöytään.

Jotain kimmeltävää.


Porukoilta löytyi onneksi yksi vanha Barbie yhteistä kuvatarinaa varten. Oli kyllä tiukassa löytää.


Skipperillä on astetta erikoisempi lemmikki.Skipper sai vähän stailausta

"Eikö joku voisi korjata kylppärin oven lukon."
Arkikuva


2 kommenttia:

  1. Tuo on tosi hauska tuo kuva, jossa Lothar & kummilapset ovat metsässä vaelluksella. Jotenkin tosi eläväiset asennot ja tunnelma, joka kutsuu keksimään, mikä tarina kuvan taustalla mahtaa olla. :) Olisi kivaa nähdä joskus vaikka miitissä ja valokuvata taas porukalla nukkejuttuja! Xara.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ^_^ Olisi kyllä ihana päästä johonkin miittiin barbeilemaan. Ehkä joskus ajankohta, rahatilanne ja sijainti kohtaavat.

      Poista