torstai 11. toukokuuta 2017

Talvenvarjo

Pääsiäisenä käytiin miehen kanssa kuvailemassa. Hänellä oli Schleich dinoja ja minulla nukkeja. Oli todella hauskaa. Tuli räpsittyä niin paljon kuvia että pakko jakaa aika moneen postaukseen. Ripottelen ne tänne pikku hiljaa.

Olen niin rakastunut tähän Soomin Mini Gem Crowiin <3 <3 <3

 Tästä poitsusta onkin ehtinyt jo istassa olemaan kuvia myös meikin kanssa. Sain hurjasti tzemppiä Pullip Suomen aikuisharrastajilta että voisin kuvata tätä ilman meikkiäkin, niin sitten tulikin innostus meikata. Kulmakarvojen tekstit tarkoittavat taivasta latinaksi (eng. heaven/sky). Niiden merkitys hahmolle on vielä mietinnän alla.

 Näitä kuvia ottaessa en tiennyt vielä millainen hahmo tästä pojasta tulee niin nappasin vain jotain My Scene poitsujen vaatteita.

 Tämä miekkonen on niin nätti niin minulla oli kamala kriisi vaatteiden kanssa. Kun en halua peittää kroppaa. Tuolla kuvatessa mietin että saakohan tämä kundi ikinä vaatteita kun mikään ei kelpaa.

 Pojun silmät ovat pinkit helmet ja niissä on kiva tuo heijastus efekti, koska "katse" seuraa valoa.

 Crow on ensimmäinen bjd jonka olen ostanut ilman että on aavistustakaan hahmosta. Luulin etten ikinä tekisi noin leväperäisiä ostoksia XD

 Joulun aikaan harmittikin vähän kun olin ihan pihalla mitä tän kanssa teen.


 Sitten idea tatuoidusta pikku keijukaisesta iski tajuntaan.

 Hahmo on kehittynyt hurjaa vauhtia näiden kuvien ottamisen jälkeen ja odotan että pääsen ottamaan hahmon tyylisiä kuvia.  

Ai niin... sai tämä poju nimenkin

 Talvenvarjo

 Huurresiipi

Taivastentavoittelija

2 kommenttia:

  1. Hän on kyllä ihana! ♥ Kiva idea nuo kulmakarvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Oli kyllä jännitys huipussaan noita kulmia maalatessa koska minulla on järkyttävä käsiala. Yritin ajatella että maalaan kuvaa enkä niinkään kirjoita niin tuli siistiä jälkeä.

      Poista