keskiviikko 29. elokuuta 2018

Instagram söi kotitehtävät... Ei kun...

Instagram on vienyt innostukseni bloggaamiseen. Se on niin helppoa, mutta toisaalta valmis blogipostaus tuottaa iloa pidempiaikaisesti ja tuo harrastukseen järjestelmällisyyttä. On hauska katsella jälkikäteen nukkejen saapumispostauksia ja lukea höpötyksiäni kuviin. Kokeilin Bloggerin sovellusta äsken ja se oli just niin huono kuin väitettiin. Koko postaus savuna ilmaan ekan kuvan jälkeen. Kokeilen nyt miten selaimen kautta puhelimella kirjustelu onnistuu. 


 Käytiin kaverin kanssa Kuopion mini Chibiconissa ja Tikki pääsi mukaan taskumoniksi. Ilmaiseksi coniksi ja varsinkin aloitteleville harrastajille oikein kiva con. Sain myös syyn ulkoiluttaa lolitamekkoani. Oli ihanaa hörhelöidä.

Ja tämä oli se ainos luento jolla kävimme. En pidä urheiluanimesta erityisemmin, mutta tämä yksi sarja saa minut juoksemaan näissä. Yuri on ice päätyy vielä jonkin kuvan muodossa Tikinkin nykyisin hyvin kuvitettuun kroppaan. Pitää joskus esitellä kaikki koristeet.


 Kävimme myös viuhkapajassa. Löysin yhden paperin Fushigi Yuugin hahmoilla <3  Oli ensimmäinen manga jota aloin lukemaan. Vaikka W.i.t.c.h sarjakuva sytytti innostukseni sarjakuviin niin Fushigi Yuugi oli bensaa liekkeihin. Aloin myös mangaa luettuani piirtää omia sarjakuvia.

On tämä bloggaaminen vähän ankeaa puhelimella mutta ei kyllä millään innostaisi siirrellä blogia tässä vaiheessa mihinkään. Pitää kuulostella miten paljon Blogger meinaa oikutella. 

1 kommentti: