lauantai 27. lokakuuta 2018

Merenmies

On melkein perinteistä, että saan mieheltäni nuken joulahjaksi (toki poikkeus vuosia on). Viime jouluna paketista löytyi tämä pitkään haaveilemani poju, jota en kuitenkaan koskaan uskonut raskivani hankkia.


Finnegan Wake on vielä ilman uutta nimeä ja hieman on persoonakin hukassa, mutta tykkään tästä nukesta valtavasti.


Pojalla on tatuointeja ja käsien hanskat ovat myös maalatut. Harmaan rannejutun voi irrottaa. Reppu on avattava ja minusta on ihana, että se kulkee mukana pyörätuolissa.
 

 Tukka on hieman läpikuultava kuten pyrstökin. Tykkään myös pojun kasvojen sivuprofiilista tosi paljon. Pyörätuolin yksityiskohdat ovat upeita. Näissä kesäkuvissa yksityiskohtaisemmat otokset vain olivat tosi sumeita, niin siksi en niitä nyt esittele.


Lasit ovat niin hauskat, koska ne suurentavat silmiä. Muovi on tosi kirkasta ja ei sumenna kasvoja kuten monet nukkejen lasit tekevät. 


Pojan kapea vyötärö on herättänyt huvitusta ihmisissä, joille olen tätä näyttänyt. Paita päällä muoto ei ole niin korostunut joten yllätyin itsekin kun riisuin nuken ensimmäisen kerran. Minusta on hauskaa, että myös tämä poikakeho on samaan tapaan luonnottoman näköinen kuin tyttömonstereilla.


Minusta tuntuu, että tästä kaverista tulee jatkossakin nakukuvia. Tosin nämä eivät tunnu sellaisilta tuon pyrstön vuoksi.


 Kuinkahan merenmiehet ja -neidot lisääntyvät. Disney ei koskaan kertonut...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti