sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Snaditti

Eilen käytiin nukke, nukkekoti ja lelu tapahtumassa Suuressa Snadissa. Oli pitkä mutta mukava päivä. Löysin ihania juttuja ja rahaa kului vain kymmenisen euroa. Mitään en ostanut Barbie juttuja pääasiallisena tavarana myyvistä pöydistä koska hinnat ovat silloin naurettavia. 


 Tämä nukke onkin ensimmiseltä Snadin reissulta. Rakastan tätä vanhaa tytyä <3


 Mutta sitten asiaan. Tämä on Winter Fantasy Barbien mekko vuodelta 1995. Nukke oli silloin joululahja listallani ja ihastelin sitä lelulehdestä. Enää itse nuken hankkiminen ei kiinnosta, mutta kun tämä asu oli kahdella eurolla myynnissä yhdellä pöydällä niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä.


Pidän todella paljon nukkejen talvivaatteista ja odotankin nyt lunta että pääsen kuvaamaan tätä mekkoa.


 Samasta pöydästä löytyi eurolla kappale muitakin kivoja vaatteita. Takki on Fashion Avenue sarjaa jossa on paljon ihania vaatteita. Muut vaateet napsin mukaan ilman suurempaa miettimistä.


Ihanat lastenrattaat löytyivät vanhoja autoja myyvältä mieheltä. Ei ole Mattelin, mutta kun hinta ei ollut enempää ja näyttävät hyvältä niin kolme euroa ei ollut liikaa. Olen pitkään haaveillut viulusta ja nyt löytyi nukkekoti pöydästä puolella eurolla. Loput ovatkin Snadin ilmaispöydästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti