lauantai 5. tammikuuta 2019

Jotain uutta ja vanhaa

Vuosi 2019 on nihkeästi minulla pyörähtänyt käyntiin. Tänään sain kyitenkin jotain itseänikin hämmästyttävää aikaiseksi. 


Tässä on voimaton vampyyrini Luka tai yksi versio siitä. Hahmo on yksi tärkeimpiä roolipelihahmojani. Se on hengannut monessa tarinassa erilailla "stailattuna". Tämä versio on toisiksi uusin kehittelemäni ja se vielä muotoutuu. 


Nukke on Fashion Royaltyn Dynamite Girls sarjan Simply Sooki. Hankin sen kauan ennen Mattelin made to move kroppia, joka olisi nyt ollut mieluisempi. Mutta tällä mennään nyt. 


Hion Sookilta rinnat pois ja paikkasin tulleet reiät Milliputtylla. Lukan kroppa on siis täynnä keltaisia paikkauksia. Maalaan ne sitten joskus kropan sävyyn, kun innostun. 


Tukan tein muutama vuosi sitten ja muistaakseni siitä ainakin instaan otin kuvan. Tukka on tehty karvalangalla ja se ehkä pitää tehdä uusiksi. Karva ei tykännyt kun pää piti käyttää kuumassa vedessä, jotta sen saa survottua takaisin kroppaan. 


Lukan tämä versio on ammatiltaan radiojuontaja. Hän rakastaa kaikenlaista musiikkia jo omistaa hyllymetreittäin levyjä. Luka on pessimistinen ja kyyninen, mihin hahmon huumori pitkälti perustuu.


Tänään maalasin pojulle naaman ja vihdoin pääsen leikkimään sillä. On kyllä ollut tuskainen projekti täynnä takapakkeja ja katastrofeja. Kropan jalkatappikin katkesi puolisen vuotta sitten lonkan kohdalta ja pitäisi keksiä jotain miten kiinnitän sen uudelleen. Möhlin jo pikaliiman kanssa homman entistä pahemmaksi XD Mut ehkä tää miekkonen joskus valmistu

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen blogi sulla! Eksyin tänne ensimmäistä kertaa, mutta palaan varmasti toistekin, nyt kun oon innostunut näitä blogeja selailemaan. :) Minullakin on blogi (tosin ihan alkutekijöissään), mutta mikäli kiinnostaa, niin osoite on: http://catsandpawpads.blogspot.com/?m=1

  Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Vähän harvakseen päivittelen tänne mitään, mutta nuket onneksi jaksavat odotella. Tsemppiä bloggaamiseen. Se on tosi kivaa hommaa, kun voi lueskella jälkeenkin pöin mitä on harrastuksen tiimoilla puuhaillut.

   Poista