tiistai 21. toukokuuta 2019

Tatuoitu kotitonttu

Hujooni värikäs olemus on noussut seuraavalle levelille. Tykkään tästä nukesta yhä enemmän. 


Tikillä on pitkään ollut poskessa paperista leikattu sydän, joka on kiinnitetty liimalla. Hujoon muoviin erikeper ei ole aiheuttanut mitään, joten uskalsin alkaa lätkimään kuvia muuallekin. 


Koska kuvailin nukkea muuten vain, niin kaikista tatuoinneista ei tule kuvaa tähän postaukseen. Muutama on myös vähän sellaisissa paikoissa, etten ole varma kehtaako niitä blogiin kuvata. Minulle tämä nukke on taideprojekti, mutta joku muu voi nähdän tämän jonain lapsi hahmona mittasuhteidensa vuoksi. 


Minulle nuken hahmo on sukupuoleton ja iätön olento. Hieman epäinhimillinenkin kuin jokin avaruusolento. 


Lisäksi Tikin tatuointovalikoima sisältää omia fanituksenkohteitani satunaisten kuvien lisäksi. Nämä ovat Sekai-ichi Hatsukoi julistelaatikosta leikattuja kuvia. 


En myöskään ajattele, että tällä hahmolla olisi seksuaalisuutta, vaikka poikarakkaus animen kuvia sen jalkaan liimasin. Tämä on oikeastaan ainoa nukke jonka ulkonäköön vaikuttaa omat mieltymykseni enemmän kuin luomani hahmon persoona. Se on ehkä yksi syy miksi nukkea on helppo kuvata: sen hahmo ei rajoita minua mitenkään. 


Tikki on eniten mielipiteitä jakava nukkeni. Osa pitää sitä hurjan söpönä ja osa pelottavana. Kieltämättä nuken tuijottavat silmät tuovat sopivasti rosoisuutta söpöön ulkomuotoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti