BJD

Täältä löytyvät pallonivelnukkejeni nukke- ja hahmotiedot

Maailmasta ~
Nukkehahmot asustelevat meidän maailmassamme, vaikkakin suurimmalta osalta ihmisiä piilossa. Osa hahmoista on kuitenkin päätynyt tänne toisesta ulottuvuusesta, josta kirjoittelen tänne jossain vaiheessa.

Saturne

Valmistaja: Angelheim
Linja: ElderHeim
Tyyppi: Venetio
Resiiniväri: White
Pituus: 71 cm
Sukupuoli: Mies
Saapumispäivä: 12.10.2011
Hankittu: Käytettynä
Peruukki: Soomin puna-ruskea pitkä kiharainen
Silmät: 14mm vihreät
Meikki: itse maalailtu
Muuta: Dikadollin jointtikätöset

Nimi: Saturne
Laji: Jumala
Työnkuva: Luovuuden, innostuksen ja inspiraation Lohikäärmejumala
Syntymäpäivä: aina kun se tuntuu hänestä tarpeelliselta
Ikä: Ikuisuus ja pikkuisen päälle...

Luonne/habitus: Hän on "prinsessa", olettaa kaikkien olevan häntä varten ja valmiina palvelemaan häntä. Kuitenkin hän saattaa välillä olla suopea "alamaisilleen" jos haluaa näiltä jotain. Saturne on epäluuloinen ja nihkeä muuttamaan tapojaan, hän pelkää uusia asioita aluksi. Kuitenkin häneltä löytyy huumorintajua ja miehen kanssa on mahdollista tulla jopa toimeen. Optimistinen tapaus ja melkoinen pintaliitäjä. Hän ei kuuntele soraääniä jotka eivät tue hänen näkemystään omasta erinomaisuudestaan. Hänessä on kuitenkin myös surullinen puoli ja hänen on sen vuoksi hankala päästää ketään lähelleen.

Pukeutumisen suhteen Saturne ei tee minkäänlaista jakoa miesten ja naistenvaatteisiin, vaan pukee ylleen mikä milläkin hetkellä miellyttää. Hän nauttii vaatteiden vaihtamisesta ja muutenkin ulkonäkönsä hoivaamisesta. Saturne pitää kuitenkin itseään kovinkin miehekkäänä, vaikka päällä olisi vaaleanpunainen kermakakkumekko, eikä voi sietää jos joku epäilee hänen maskuliinisuuttaan. Silloin miehellä saattaa kärähtää käämit ja hän mököttää seuraavat kolme viikkoa, kunnes yleensä unohtaa koko tapauksen. Hänet on kuitenkin helppo lepyttää esimerkiksi lahjalla tai vain kehumalla hänen ulkonäköään ja olemustaan.

Pitää: ulkonäöstään, luonteestaan, äänestään... yksinkertaisesti itsestään. Mutta myös lähes kaikesta vaaleanpunaisesta, kimmeltävästä tai pörröisestä. Hedelmistä, "kullasta" ja "pronssista". Pitää myös tuuleen liittyvistä asioista, kuten leijoista ja muista sellaisista, koska ne muistuttavat häntä äidistään.

Luovuudenjumalan ominaisuudessa pitää myös erilaisista taidemuodoista ja näkee taidetta sielläkin missä sitä ei ole. Jakaa mielellään aiheeseen liittyviä neuvoja, vaikkei niitä edes kaivattaisi ja uskoo että on ainoa joka tietää taiteen todellisen olemuksen ja voi siksi määritellä mikä on taidetta ja mikä ei.

Ei pidä: kotitöistä, sotkusta, rumista asioista, vastuusta...

Taustatarina: Saturne syntyi tuulen ja taivaanrannan lapseksi maailmojen luomisen alussa. Hänestä tuli yksi rinnakkaisulottuvuuden Kosmoksen Lohikäärmejumalista - luovuuden ja innostuksen jumala. Valitettavasti jonkin tekonsa seurauksena (jota hän ei vielä ole suostunut paljastamaan) hän päätyi meidän ulottuvuuteemme Santen piirroksen kautta voimattomana. Ihmismaailman arkeen totuttelu vaatii itsekkäältä Saturnelta paljon, mutta hän aikoo keksiä keinon millä palata omaan maailmaansa...

Perhe: Tuuli ja taivaanrtanta, jotka ovat ikiaikaisia jumalia, Henkiä, jotka kykenevät kulkemaan kaikissa maailmoissa. Hänellä on paljon puolisisaruksia, muttei tunne heistä kuin muutaman.

Tikki

Linja: Hujoo
Tyyppi: Wings
Resiiniväri: Normal skin
Pituus: 25 cm
Sukupuoli: neutraali
Saapumispäivä: 31.10.2012
Hankittu: Käytettynä
Peruukki: Valkoinen karvaperuukki
Silmät: Vaaleansiniset tuntematonvalmistaja
Meikki: itse maalailtu

Nimi: Tikki
Laji: Tonttu
Työnkuva: Kotitonttu
Syntymäpäivä: Ei taida itsekään tietää
Luonne: Helposti innostuva, energinen, mieliala ja mielenliikkeet kulkevat yhtä vakaasti kuin vuoristorata... Hän on hyvin empaattinen ja tuntuu saavan esiin jokaisesta hyviä puolia. 
Pitää: Vaatteista ja niiden suunnittelusta, höpisemisestä omalla kielellään, (kirkkaista) väreistä, pehmeistä asioista, halailusta
Ei pidä: Pelottavista asioista kuten möröistä, kylmyydestä, kovista äänistä
Taustatarina: Tikki on kotitonttu

Tiera

Valmistaja: Latidoll
Linja: Latiblue
Tyyppi: Khan Cruij
Resiiniväri: Normal
Pituus: 46cm
Sukupuoli: Mies
Saapumispäivä: 12.12.2012  ( XD )
Hankittu: Käytettynä
Peruukki: Lutsin lyhyt peruukki sävyä  Dark Violet
Silmät: 12mm Eyeco Fantasy B100
Meikki: Firmanmeikki

Nimi: Tiera Elisianpoika Parahalla
Laji: Para
Työnkuva:Yliluonnollisten olentojen valvoja
Syntymäpäivä: No comment
Ikä: Ollut olemassa jostain 1800-luvulta

  
Luonne/habitus: Tiera on realisti ja usein pessimismiin taipuvainen. Häntä ei tunnu enää kahdensadan vuoden jälkeen yllättävän mitkään ihmisten saati yliluonnollistenkaan tempaukset. Parhaimmillaan hänestä saa irti jonkin lakoonisen kommentin. Tieran huumori on sarkastista ja erityisesti Saturnen kaltaiset pintaliitäjät saavat sitä osakseen. Usein jopa hyvin tähdättyä sellaista, sillä Tieralla on kyky analysoida toisten persoonaa varsin taitavasti. Tosin hänellä on taipumusta lokeroida henkilöitä liikaa, jolloin hänen näkemyksensä toisista kaventuu.

Tiera on harkitseva ja pohdiskeleva persoona, jolla ei ole tarvetta pitää meteliä itsestään tai osaamisestaan. Hän tuntuu kuitenkin nauttivan, kun pääsee näpäyttämään muita taidoillaan. Parhaiten Tiera viihtyy omissa oloissaan, mutta kieltämättä väittely ja nahistelu Saturnen kanssa ovat oivaa piristettä.

Tierassa on samaan aikaan modernia ilmettä kuin auttamatonta vanhanaikaisuutta, mikä näkyy myös hänen pukeutumisessaan. Hän viihtyy turkiksissa ja suosiii luonnollisia kankaita ja sävyjä. Toisaalta Tiera saa vieroitusoireita joutuessaan olemaan liian kauan ilman elektroniikkaa ja nettiä. Pahoja tapoja tälle miehelle on vuosien saatossa tarttunut mukaan ainakin tupakointi ja suomalaiseen tapaan liiallinen alkoholin käyttö.

Pitää: Kirjoista ja lukemisesta, taulutietokoneestaan
Ei pidä: Kesästä, kuumuudesta

Taustatarina: Tiera on vanha suomalainen taruolento Para, jotka ovat eräänlaisia noitien apuhenkiä.


Talvenvarjo

Valmistaja: Soom
Linja: Mini Gem
Tyyppi: Crow- Nightmare Spirite
Resiiniväri: Snow Blue
Pituus: 31,5 cm
Sukupuoli: Mies
Saapumispäivä: 5.12.2016
Hankittu: Käytettynä
Peruukki: Ei ole
Silmät: Pinkit helmet
Meikki: Oma maalailema

Nimi: Talvenvarjo Huurresiipi Taivastentavoittelija
Laji:Keijukainen
Työnkuva: Keijuilu 
Syntymäpäivä: Talven ja kevään välimaastossa
Ikä: ??

  
Luonne/habitus: ??

Pitää: Pesän rakennuksesta silloin tällöin
Ei pidä: -

Taustatarina: Talvenvarjo on keijukainen jotka ovat käyttäytymiseltään jostain inhimillisen ja eläimellisen välimaastosta. Keijukaiset toimivat hyvin vaistonvaraisesti ja vuoden kierto vaikuttaa niiden toimintaan. Elävät parvissa jotka pesivät yleensä yhdessä puussa kaikki.