Muotinuket

Täältä löytyvät muotinukkejeni nukke- ja hahmotiedot. Nuket eivät suurimmassa osassa kuvia ole alkuperäisissä asuissaan.

Barbie
Monica Holly Nami Skipper Teresa Shelly Tesha Sarah Casper Loimu Jackson Lothar Christie Tommy Cherise Kenji

My Scene
Bryant Westley Adam Adi Dami

Bratz
Cloe Jade Viktor

Flavas
Tre Liam Lili Tika

Monster High
Laura Signe Ella Frank Molly Lukján Erika Alma

Muut
Pocahontas Max No-Face Gothel Lammily

Nuket ovat hankinta järjestyksessä : )

Monica

Malli: Rufle Fun Barbie (1994)
Asu: Alkuperäinen, mutta kengät ja keltainen huivi ovat hukkuneet minulta
Muuta: Ensimmäinen oma Barbie nukkeni joten tunne arvo on noussut arvoon arvaamattomaan.

Nimi: Monica
Ikä: Siinä viidenkymmenen
Status: Kahvilayrittäjä

Taustaa: Hieman höpsähtänyt täti-ihimen, joka ottaa siipiensä suojaan jokaisen apua tarvitsevan. Hänen ylpeytensä on kahvila/konditoria Hellahovi, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista eikä vähiten ylisokerisen vaaleanpunaisen sisustuksensa vuoksi. Monica rakastaa leipomista joten Hellahovin asiakkaat pääsevät aina nauttimaasn jostain uudesta ja mielenkiintoisesta kokeilusta niin kuppikakkujen kuin pikkuleipienkin muodossa. Monica asuu kahvilansa yläkerrassa samalla tyylillä sisustetussa pienessä asunnossaa, jonka ovet ovat aina auki teen ja hyvien neuvojen kera.


Holly

Malli: Buble Angel Barbie (1994)
Asu: Alkuperäinen, kengät kadonneet ja puvun olkaimet pitäisi korjata. Myös sauva johon siivet saisi kiinni on teillä tietämättömillä
Muuta: Olin haltioissani, kun sain tämän äidiltä tuliaisiksi pienenä.

Nimi: Holly Archer
Ikä: Enkelit eivät pähkäile moisia
Status: Enkelivirkailija

Taustaa: Holly on enkeli, vaikkei erityisemmin asiasta meteliä pidäkään. Hän on rauhallinen ja tuntuu katselevan maailmaa suuremmasta mittakaavasta kuin moni muu. Hän ei murehdi pikkuasioita ja on hyvin anteeksi antavainen, vaikka valehtelu saakin hänet näkemään punaista. Holly työskentelee eräänlaisessa enkelien yhdityksessä, joka pyrkii auttamaan erinlaisin tavoin apua tarvitsevia. Hän pitää kuitenkin tärkeimpänä tehtävänään kummilapsistaan Skipperistä ja Shellystä huolehtimista, jotka asuvat hänen luonaan. Hän oli kummilastensa vanhempien hyvä ystävä ja heidän poismenonsa oli Hollylle kova paikka.


Nami

Malli: Hula Hair Teresa (1996)
Asu: Alkuperäinen, joitain kadonneita osia
Muuta: Se mainos joka telkkarissa tästä nukesta pyöri soi päässäni vaikka kuinka kauan, mutta enää en sitä muista. Ensimmäinen nukke johon rakastuin.

Nimi: Nami
Ikä: ??

Taustaa: ??

Skipper

Malli: Cool Colors Teen Skipper
Asu: Alkuperäinen, sormus kadonnut mystisesti samoin reppu.
Muuta: Suosikki nukkeni ollut siitä asti kun sain tämän. Jokin hänessä viehättää

Nimi: Skipper Roberts
Ikä: 19
Status: Lastenhoitaja

Taustaa: Iloinen ja kujeileva, mutta kuitenkin hyvin vastuuntuntoinen varsinkin nuoremmistaan. Skipper harrastaa kitaran soittoa, valokuvausta ja on Jaden fani ( vaikkeikaan niin intohimoisesti kuin ystävänsä Cloe). Lastenhoitajaksi valmistunut ja tuuraileekin toisinaan samassa päiväkodissa missä hänen pikkusiskonsa on hoidossa. Hän suorastaan palvoo siskoaan Shellyä ja viettää tämän kanssa paljon aikaa. Skipper on asunut kummitätinsä Hollyn luona Shellyn kanssa vanhempiensa kuoltua neljä vuotta sitten. Menetyksistään huolimatta hän kokee olevansa onnellinen.

Teresa

Malli: Jewel Girl Teresa (2000)
Asu: Alkuperäinen, vihreä rannekoru puuttuu
Muuta: Pidän tämän nuken meikistä. Violetit huulet ovat nam < 3

Nimi: Teresa
Ikä: 27
Status: Sairaanhoitaja

Taustaa: Adin työkaveri


Shelly

Malli: ?? Shelly
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Hän on kertakaikkisen suloinen

Nimi: Shelly Roberts
Ikä: 5
Status: Hänestä tulee isona Sateenkaarikeijuprinsessa ja leipuri tai jotain muuta

Taustaa: Skipperin pikkusisko ja asuu kumitätinsä Hollyn luona

Tesha

Malli: Sunsation Teresa (2001)
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Hänellä on otsatukka! Mystistä ja sihen lankesin, vaikka muuten on aika perusnukke

Nimi: Tesha
Ikä: 22

Taustaa:
Sarah

Malli: School Cool Christie 2000
Asu: Alkuperäinen, hattukin tallessa, muttei pysy päässä
Muuta: Hänellä on erikoisen ihanat hiukset. Olen ollut myös heikkona tummaihoisiin nukkeihin penskasta asti.

Nimi: Sarah Marley
Ikä: 27

Taustaa: Treen isosisko

Pocahontas

Malli: Pocahontas; Simba
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Tätä voisi pitää ensimmäisenä keräilynukkena, koska en pahemmin hänellä leikkinyt. Disneyn Pocahontas oli niin hieno leffa, että halusin nuken. Minusta varsin onnistunut nukke, vaikka häviääkin elokuvaversiolle.
Max

Malli: Max Steel Surf Attack
Asu: Aluperäinen, hieman paikkailtu
Muuta: Vaikkei aluksi lihaskimppu silmääni miellyttänytkään on herra saanut sympatiat puolelleen.

Nimi: Max McGrath
Ikä: 37
Satatus: Kuntosaliyrittäjä ja yksinhuoltaja

Taustaa: Max on yhdellä sanalla nallekarhu. Max rakastaa urheilua, mutta hänen kilpailuviettinsä tuntuu olevan olematon. Hän toimii kuntosalinsa yhteydessä asiakkaidensa personal trainerina, mutta mitään kilpaurheiluvalmentajaa hänestä ei saa. Hän on rauhallinen ja hänellä tuntuu riittävän kärsivällisyyttä rajattomasti. Hänen maailmansä pyörii viisi vuotiaan poikansa Loimun ympärillä, jonka kanssa hän kahden asuu. Loimun äidistä puhuttaessa Max vaikenee tai korkeintaan mutisee jotain hyvin epämääräistä. Loimukin tuntuu vielä tyytyvän tietoon että äiti asuu ulkomailla, eikä työnsä vuoksi voi olla heidän kanssaan

Cloe

Malli: Bratz Beach Party Cloe (2002)
Asu: Alkuperäinen, yläosat ovat tosin hukassa, mutta saartorengas kiristyy...
Muuta: Yllättävää että Bratzeissä tykästyin eniten blondiin, mutta niin vain kävi. Hänellä tuli leikittyä paljon ja sen huomaa... puolet kamoista hukassa -.-'

Nimi: Cloe Hedley
Ikä: 17
Status: Lukiolainen ja Jaden ykkösfani

Taustaa: Cloe osaa hermoilla kaikesta, kun sille päälle sattuu ja on ensimmäisenä valmiina heittämään hanskat tiskiin. Hän pelkää epäonnistumisia ja pyrkii pitämään murheensa omana tietonaan. Itsevarman kuoren alla on tyttö, joka pelkää, ettei koskaan pääse elämässä eteen päin saati saavuta mitään. Toisaalta häntä odottaisi turvallinen  tulevaisuus vanhempien kirjanpitoyrityksessä, missä hän työskenteleekin apuna, mutta se ei tunnu oikein omalta. Cloe on hyvin tunnollinen ja pelkää tuottavansa vanhemmilleen pettymyksen. Cloe ei tiedä mitä hän tulevaisuudelta toivoisi ja hän pyrkii keskittymään vain hetkeen, jolloin hän kykeenee jopa unohtamaan ahdistuksen sisällään. Cloe on Jaden suuri fani ja haaveilee joskus tapaavansa tuon artistin hänen päiväunelmistaan.

Bryant

Malli: My Scene Bryant
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Ensimmäinen oma äijänukkeni XD Rakastan tuota tukkaa &lt;3 Suosikki nukkejani tämä suloinen tapaus.

Nimi: Bryant McNeely
Ikä: 27
Status: Tuleva taidemaalari

Taustaa: Taideopiskelija, jonka valmistuminen on monta vuotta myöhässä. Maalaaminen on hänen intohimonsa ja kaikki muu tulee vasta sen jälkeen. Hyväntuulinen ja koittaa olla huolehtimatta huomisesta. Päättää asioista aivan liian nopeasti, eikä aina ehdi harkita sanojaan saati tekojaan. Pyrkii kuitenkin olemaan kiltti kaikille, eikä halua aiheuttaa mielipahaa. Suutahtelee kuitenkin helposti asioista, mutta leppyy helposti. Adamin lapsuudenystävä, mutta viettää nykyisin enemmän aikaa Adin kanssa taiteesta keskustellen.


Westley

Malli: My SceneWestley
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Tämä neiti tuli Bryantin kanssa minulle yhtenä jouluna ja ei voi muuta sanoa kuin että näyttävä neitonen

Nimi: Westley
Ikä: 26

Taustaa:

Tre

Malli: Flavas Tre
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Ensimmäinen ihan keräilymielessä ostettu nukke nyt aikuisiällä. Tämän herran vuoksi tämä blogikin on olemassa : D Heppu hurmasi minut erään nettikaupan sivuilla ja paluuta entiseen ei enää ollut...

Nimi: Trent "Tre" Marley
Ikä: 19
Status: Kahvilatyöntekijä

Taustaa: Työskentelee Monican omistamassa Hellahovissa (eikä voi sietää työasuaan). Ei oikein tiedä mitä tahtoisi tehdä tulevaisuudessa, joten suuntaa pätkätyöstä toiseen. Tre ei erityisemmin harrasta mitään, vaikka pitääkin videopeleistä ja hänellä on kätköissään pinoittain erilaisia keräilykortteja. Huolestuvainen ja murehtimiseen taipuvainen. Turvautuu Bryantiin ollessaan pulassa ja pitää tätä henkisenä isoveljenään. Asuu siskonsa Sarahin luona ja vaikka heidän väleissään ei ole mitään suoranaista vikaa Tre ei osaa uskoutua tälle. Hän ajattelee ettei uraputkessa oleva sisko voisi ymmärtää häntä.

Adam

Malli: My Scene River
Asu: Eipä ole...
Muuta: Miellyttävä herrasmies, joka osaa posettaa.

Nimi: Adam Goodwin
Ikä: 27
Status: Pappi

Taustaa: Vasta virkaansa vihitty pappi. Hänellä on rankkaa paikallisen vähemmistökirkon ainoana pappina ja on usein väsynyt sekä kireä. Hyvin musta-valkoinen henkilö, eikä hän oikein uskalla ajatella omilla aivoillaan. Luottaa sokeasti raamattuu ollessaan eksyksissä. Omaa myös rennon puolen, mutta sulkeutuu kuoreensa salamannopeasti, kun asiat menevät vaikeiksi. Kiinnostunut tähdistä ja avaruudesta. Bryantin lapsuudenystävä.

Jade

Malli: Bratz Rock Jade (2011)
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Ensimmäinen ostamani näitä uusia Bratz nukkeja. Hieman renpula neitonen, mutta tullaan toimeen.

Nimi: Sophia "Jade" Raptis
Ikä: 22
Status: Artisti

Taustaa: Kotimaassa suurta suosiota saanut laulaja, jonka ura on vielä lyhykäinen mutta sitäkin mahtavampi. Hän on voittanut palkintoja niin jokaisesta julkaisemastaan levystä ja listaykkösenä neitosen musiikki pyörii usein. Jade on ulospäin suuntautunut hieman ylivilkas luova energiapakkaus. Jadella tuntuu olevan loppumaton akku ja hän on innoissaan aina lähdössä seikkailuun. Kaikesta huomiosta huolimatta suosio ei ole noussut päähän. Kaipaa toisinaan normaalia elämää, vaikka nauttiikin suuresti työstään. Jaden vanhemmat ovat alunperin kreikkalaisia, mutta Jade ei ole koskaan asunut siellä.

Casper

Malli: Fashionistas Ken Cutie
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Hänen oli tarkoitus toimia kustomin pohjana, mutta herra vei sydämeni ja pistin maalit takaisin laatikkoon : D

Nimi: Casper London
Ikä: 22 tai ainakin niin väittää
Status: Random

Taustaa: Harrastaa karaokea ja viihtyy baareissa liiankin hyvin. Kukaan ei oikein tiedä mitä hän puuhailee, koska mies ei käy töissä saati opiskele mitään. Jostain hän kuitenkin taikoo rahaa aina kierrokseen ystävilleen. Elämäniloinen ja huoleton, mutta monet pitävät häntä pinallisena. Ilmaisee tunteensa selkeästi ja kiertelemättä.

Laura

Malli: Monster High Draculaura (2011)
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Hän on aivan ihana &lt;3 Tämän neidin vuoksi retkahdin näihin monstereihin.

Nimi: Laura Tasse
Ikä: Ei muista
Status: Taideopiskelija ja kahvilatyöntekijä

Taustaa: Kuten torahampaista voi päätellä Laura on ehta vampyyri. Hän asuu luojansa ja "siskonsa" Ellan kanssa. Laura ei pahemmin välitä perheensä mielipiteistä miten hänen tulisi elää ja olla. Varsinkin Ellan kanssa Laura ei oikein tule toimeen. Kuitenkin positiivinen asenne auttaa pitkälle eikä Laura ole murehtivaa sorttia. Pitkän elämänsä aikana hän on oppinut laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen.

Laura on  rakastanut sarjakuvia ja elokuvia koko niiden olemassa olon ajan ja hän on useammankin sarjan intohimoinen fani ja keräilee fanitavaraa... sitä onkin ehtinyt kertyä vuosikymmenten puitteissa huimasti. Opiskelee tällähetkellä samassa taidekoulussa Bryantin kanssa haaveillen sarjakuvataiteilijan urasta. Hän myös on töissä Hellahovissa, kuten Tre. Lauran parasystävä on Signe.

Liam

Malli: Flavas Liam
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Pitihän tämä toinenkin Flavas herra saada XD

Nimi: Liam
Ikä: 39
Status: Pankkivirkailija/esiintyjä

Taustaa: Ahkera ja hiljainen mies, joka tuntuu katoavan massaan. Liam ei pidä meteliä itsestään ja hänen ystävällisyyttään käytetään helposti hyväksi, milloin auton lainaamisen ja milloin ilmaisen yösijan muodossa. Eikä hän tunnu laskevan ylityötuntejaan pankkivirkailijalle sopivalla tarkkuudella. Liam ei suutu koskaan tai tunnu edes ärtyvän kaltoin kohtelusta. Liam on usein hermostunut ja inhoaa esiintymistä.
Täysin päinvastainen persoona sen sijaan on Liamin alterego on Dolly White. Illan hämärtyessä tämä nainen suunnistaa kaupungin parhaisiin bilepaikkoihin ja valloittaa niin tanssilattiat kuin yleisönsä sydämet. Dolly rakastaa esiintymistä ja hän tienaakin brändi kenkänsä ja laukkunsa tanssimalla, laulamalla ja viimeisimmällä innostuksella stand-up-keikoilla. Dolly on äänekäs, räväkkä ja hänen ylitseen ei kävele kukaan. Hänessä on diivan vikaa, mutta myös jotain lämmintä äidillisyyttä. Dolly uskaltaa puolustaa heikompiaan ja hän kulkee omia polkujaan. Harva kuitenkaan osaa yhdistää tätä seireeniä mitäänsanomattomaan Liamiin.

Signe

Malli: Monster High Toralei (2012)
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Tässä neidissä on asennetta

Nimi: Signe Kranz
Ikä: 18
Status: fysioterapeutiopiskelija, joukkueen kapteeni, kahvilatyöntekijä

Taustaa: Paha suustaan ja hänellä kärähtävät käämit harva se päivä. Tyttöjen jalkapallojoukkueen itseoikeutettu kapteeni, joka ei anna armoa vastustajilleen. Signelle on turha mennä sanomaan, että jalkapallo on "vain peliä". Tämä kissanainen on hyvin fyysinen, mutta tunnepuolella melkoisen kömpelö. Hän on pahasti retkussa parhaaseen ystäväänsä Lauraan ja on hyvin mustasukkainen tästä. Opiskelee Damin kanssa samassa oppilaitoksessa fysioterapeutiksi ja tuurailee toisinaan Hellahovissa. Signe on yllytyshullu ja hän uskoo pystyvänsä mihin vain... paitsi ottamaan ratkaisevaa askelta rakkautensa suhteen...

Lili

Malli: Flavas P-Bo
Asu: On siinä ilmeisesti osia alkuperäisestä...
Muuta: Ensimmäinen kunnon kirppislöytöni, hah

Nimi: Lili
Ikä: 28
Status: Ompelimon omistaja

Taustaa: Pitää pientä kangasliikettä jossa hän ompelee kaikenlaista, mitä asiakkaat toivovat.
Tika

Malli: Flavas Tika
Asu: Osia alkuperäisestä ehkä...
Muuta: Neitonen oli samassa pussissa kirpparilla P-Bon kanssa joten kantaa samaa titteliä XD

Nimi: Ei ole vielä virallista
Ikä: 21

Taustaa: Hän on juuri matkustanut Intiasta. Hänet on kotimaassaan kihlattu Adille, mutta asiat eivät olekaan enää niin yksinkertaisia uudessa maassa...

Ella

Malli: Monster High Draculaura (2011)
Asu: Osia vain
Muuta: Hiukset itse kiharretut

Nimi: Ella Darkwood
Ikä: Paljon...
Status: Ehta vampyyri

Taustaa: Nauttii vampyyrin "elämästä" täysin siemauksin. Pitää sisartaan Lauraa surkeana ja yrittää saada tämän elämään kuten kunnon vampyyrin kuuluu.

Frank

Malli: Monster High Frakie Stein
Asu: Osia
Muuta: Kustomoitavana eli poikapuolinen otus olisi neitosesta tuleva

Nimi: Frank Kruvikeeraja
Ikä: Hän on aikuinen
Status: Automekaanikko, hänellä on pieni yritys

Taustaa: Frank on hieman syrjään vetäytyvä luonne ja tuntuu tulevan parhaiten toimeen autojen ja muiden koneiden. Muutamassa vuodessa tästä kaverista onkin tullut taitavaakin taitavampi mekaanikko. Silloin kun Frank kaipaa inhimillisempää seuraa hän viettää aikaansa Lukjánin työhuoneella. Frank on kuitenkin mitä ystävällisintä ja herttaisinta seuraa kenelle tahansa. Hänen muistinsa tuntuu vaan olevan kovin hatara kuuden vuoden takaisista asioista. Kuin hän ei olisi ollut olemassakaan vielä silloin ...

Adi

Malli: My Scene Sutton
Asu: Eipä ole...
Muuta: Tummaihoinen mies jolla on parta ja ihana tukka. Rakkaus < 3

Nimi: Adityanandana "Adi" Parameswaran
Ikä: 28
Status: Lääkäri

Taustaa: Lähtöisin Intiasta. Toimii lääkärinä paikallisessa terveyskeskuksessa. Ahkea ja huolellinen kaikessa mitä tekee. Hänellä ei koskaan tunnu olevan kiire ja hänellä on aina aikaa kuunnella, vaikka tekeekin paljon töitä. Todella huolehtivainen tapaus ja tuntee olevansa vastuussa nuoremmista ystävistään, joiden elämät tuntuvat olevan sekaisin. Viettää paljon aikaa Bryantin kanssa, koska tuntee saavansa itsensä nollattua tuon energisen taiteiljan seurassa.

Dami

Malli: My Scene River
Asu: Osia ainakin
Muuta: Hänen kanssaan luonteen ja nimen löytäminen kesti.

Nimi: Damiano "Dami" Donati
Ikä: 20
Status: Tuleva urheiluvalmentaja, äijä XD

Taustaa: Jalkapallo fani Italiasta. Opiskelee urheiluvalmentajaksi, vaikka aika tuntuukin kuluvan enemmän kentällä nahkakuulaa potkien kuin lukien. Hän on helmposti tulistuva ja ei ole parhaalla mahdollisella huumorintajulla varustettu. Hän tuntuu vihaavan hyvin monia asioita, joista yksi tuntuu olevan kissat ja muut pörröiset eläimet. Pyrkii olemaan maskuliininen, eikä voi sietää söpöilyä. Hänellä on ystävistää usein kärhämää Bryantin ja Casperin kanssa.

Loimu

Malli: Barbie Joutenlampi Ivan
Asu: Alkuperäine, tosin osia puuttuu
Muuta: Niin suloinen pörröpää < 3

Nimi: Loimu McGrath
Ikä: 5
Status: Haluaa isona koiran

Taustaa: Maxin poikaMolly

Malli: Monster High Rochelle Goyle
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Silmäkarkkia ei vaan voi vastustaa

Nimi: Molly Bonnet
Ikä: 26
Status: Pöytälaatikkorunoilija ja kirkon työntekijä

Taustaa: Toimii työntekijänä samassa seurakunnassa Adamin kanssa. Hän on herttainen ja ystävällinen kaikille, eikä tunnu suuttuvan koskaan. Molly hiljainen, rauhallinen ja seesteinen. Hän rakastaa kirkon rauhaisaa tunnelmaa ja viettää siellä paljon aikaansa työajan ulkopuolellakin. Hän ei viihdy suurissa porukoissa ja vetäytyy mielellään sivuun jotta joku muu esiintymisestä enemmän nauttiva saa loistaa. Molly arvostaa arjen pieniä kauniita asioita, eikä tunnu kaipaavan suuria seikkailuja. Hänelle päivän paras hetki voi olla kynttilän sytyttäminen ja rauhoittuminen tai kaunis sana. Hän pohdiskelee mielellään asioita erityisesti Adamin kanssa, mutta väittelemään häntä ei saa. Molly kirjoittaa runoja ja nauttii suuresti lukemisesta.

Lukján

Malli: Monster High luuranko
Asu: Onhan se
Muuta: Osasina ja kustomointia odottelee
(kuvassa pelkkä pää : 3 )

Nimi: Lukján Psikhoz
Ikä: Ikä tuntuu vaihtelevan siinä kahden ja kahdentuhannen välillä
Status: Omalaatuinen psykoterapeutti

Taustaa: Hän tuntuu hoitavan potilaitaa aivan omalla tyylillään, mutta hänen palvelunsa ovat erittäin edullisia. Tarvittaessa Lukjánilta sujuu myös manaukset, erilaiset juomat teestä lemmenjuomaan ja toimittaapa hän toisinaan milloin minkäkin alan erikoislääkärin virkaa. Häneltä löytyy mielipiteitä ja kokemusta kaikesta tai ainakin hän väittää niin. Lukjánin taustoista ei tunnu kukaan tietävän mitään. Hän ilmestyi kuin tyhjästä ja pisti pystyyn yksityisen terapiaklinikkansa. Hänellä ei ole muuta perhettä kuin siskonsa, jonka auttava käsi on aina valmiina.

No-Face

Malli: Action Man No-Face
Asu: Housut, haha... ei asua tai ylimääräisiä härpäkkeitä
Muuta:

Nimi: Kosti "No-Face" Happo
Ikä: 34
Status: Bubin omistaja

Taustaa: Hän ei pidä lempinimestään, mutta ei oma nimikään erityisemmin tunnu kiinnostavan. Jos nimi on enne niin ainakin tämän herran kohdalla se oli turhankin todellista. No-Face ei puhu lainkaan menneisyydestään, mutta moni uskoo, että siihen liittyy vähintäänkin jotain hämäräperäistä. Kuitenkaan mies ei nykyään aiheuta kenellekään (paitsi liikaa juoneille asiakkailleen) harmia. Hän on helposti hermonsa menettävää sorttia ja hän joutuu usein laskemaan useampaan kymmeneen bubin asiakkaita palvellessaan. Hän ei pyri muodostamaan ystävyyssuhteita, mutta jostain syystä Casper tuntuu tunkevan hänen seuraansa turhankin usein, muunkin kuin karaokeiltojen biisivarausten vuoksi.

Jackson

Malli: Fashionistas Ken Sporty (OOAK)
Asu: OOAK asu ^_^
Muuta: Saamani TheBdoll foorumin Joulunukke 2013

Nimi: Jackson Star
Ikä: 32
Status: Star Barin omistaja

Taustaa: Jackson teki kovasti töitä saadakseen suvussaan kulkeneen pikkuisen Star Barin menestymään. Nyt tämä kyseinen klubi on tähtien vakiomesta ja moni luopuisi vaikka käsivarrestaan VIP-oikeudet saadakseen. Jacksonilla on siis kaikki mitä parhain päin, kun rahaa tulee vaivatta ovista ja ikkunoista. Kuitenkaan miehen onni ei näytäkään löytyvän muhkeasta pankkitilistä tai pullonsuusta.

Lothar

Malli: Barbie Collector Ken Legolas (2004)
Asu: Ei ole
Muuta: Hiuksia leikattu lyhyemmäksi

Nimi: Lothar Engel
Ikä: Vanha kuin taivas...
Status: Jaden manageri/henkivartija/lauluntekijä/jokapaikanhöylä

Taustaa: Tämä tupakkaa ketjussa vetävä musiikkibisneksen dinosaurus saattaa ensinäkemältä tuntua holtittomalta ja vähintään kykenemättömältä hoitamaan hoitamaan kauppareissua vaativampia tehtäviä. Lothar on kuitenkin homssuisen olemuksensa takana terävä-älyinen ja nopealiikkeinen. Hän on se joka saa vastapelurinsa sanattomaksi. Hän sanookin, että maailmassa on vain yksi ihminen, joka jättää hänet sanattomaksi.Lothar löysi tiensä musiikkibisnekseen melkein siivilleen nousseen bändinsä kautta. Toisinaan hänet valtaa alakulo ja hän saattaa vajota pitkiksi ajoiksi muistoihinsa. Jaden uran luominen kuitenkin pitää hänet melko tukevasti kiinni todellisuudessa ja hän tuntuu suorastaan olevan liekeissä päästessään suunnittelemaan uutta kiertuetta. Mitä enemmän työtä sitä enemmän Lotharista tuntuu löytyvän energiaa. Kiertueen tai levyn julkaisun jälkeen tämä ikiliikkuja kuitenkin koomaa pari viikkoa entisten bändikavereidensa huostassa...

Christie

Malli: Barbie Sunset Malibu Christie (70-luku)
Asu: Ei mitään
Muuta: Ensimmäisestä Suuresta Snadistani kotoutin tämän leidin

Nimi: Christie
Ikä: ??
Status:??

Taustaa: ??

Tommy

Malli: Barbie Nutcracker Tommy Major Mint (2001)
Asu: Täydellinen
Muuta: Löytö Helsingin tori kirppikseltä

Nimi: Tommy Carson
Ikä: 5
Status: Hänestä tulee isona ritari

Taustaa: Tommy rakastaa ritareita ja on itsekin rohkea sankari. Hänellä on Ken niminen isoveli
Viktor

Malli: Bratz Boyz Masquerade Penn (2011)
Asu: Täydellinen
Muuta: Ensimmäinen Bratz poikani

Nimi: Viktor Smith
Ikä: Hän ei paljasta sitä
Status: Elämäntapavampyyri

Taustaa: Viktor on todellinen vampyyri fani, jopa niin kovasti, että väittää kivenkovaa olevansa sellainen. Hänellä tosin saa kesäisin tahtomattaan kauniin rusketuksen ja hän pyörtyy nähdessään verta.Viktor on töissä Lilin ompelimossa ja hänen kuolon kylmissä käsissään syntyy melkein mitä vaan. Hän ei kuitenkaan mainosta ammattiaan ja on vaatinut Liliä pitämään salaisuuden. Olisihan nyt ompeleva vampyyriruhtinas vähintäänkin nolostuttavaa.

Cherise

Malli:
Asu: OOAK-asu
Muuta: Vuoden 2014 joulunukkeni

Nimi: Cherise Darleston
Ikä: 39

Taustaa: ??


Erika

Malli: Monster High Freaky Fusion Avea Trotter (2014)
Asu: Täydellinen
Muuta: Ensimmäinen puolisoltani saatu joululahja

Nimi: Erika Erikoni
Ikä: 23
Status: Valittu

Taustaa: ??
Alma

Malli: Monster High Freaky Fusion Sirena Von Boo (2014)
Asu: Täydellinen
Muuta: Toisen Suuren Snadini matkan varsi ostos

Nimi: Alma Carbone
Ikä: Kukaan ei uskalla kysyä
Status: Ooppera diiva

Taustaa:
Gothel

Malli: Disney Store Tangled Classic Mother Gothel
Asu: Kengät ja viitta puuttuu
Muuta: Täti löytyi kirppikseltä

Nimi: ??
Ikä: Ikinuori
Status: ??

Taustaa: ??
Lammily

Malli: Lammily Doll Exclusive First Edition (2014)
Asu: Täydellinen
Muuta: Raukka oli hyljätty kirppikselle

Nimi: ??
Ikä: ??
Status: ??

Taustaa: ??Kenji
Malli: Dolls of the World Japan Ken (2010)
Asu: Alkuperäinen
Muuta: Toteutunut haavenukke

Nimi: Kenji
Ikä: ??

Taustaa: ??